Bil avtalsrätt

En bil kontrakt klargör villkoren för ett finansieringsavtal mellan en bil köpare och bank som tillhandahåller finansiering. Det vanligtvis refererar till lånebeloppet, hur lång tid lånet kommer att existera, den ränta och de skyldigheter som låntagaren. Det är ett avtal mellan banken och låntagaren, enligt vilken låntagaren lovar att betala tillbaka de medel som anslagits för inköp av ett fordon. Kontrakt Exit Lagar
p Det är en stor press när konsumenter köper bilar. Baserat på detta tryck, många konsumenter tror felaktigt att det är en "cooling-off period" under vilken en otillfredsställande affär kan enkelt kylas, eller upplöst. Tyvärr finns det ingen sådan period inte, även om vissa stater ger utträder ur kontrakten auto lån, men endast under mycket speciella fall. Dessa fall omfattar inte enkla missnöje.

Select stater har "citron lagar", som var avsedda att hindra återförsäljare från att sälja bilar som måste upprepade gånger repareras under fabriksgaranti. Motiveringen till dessa lagar innehåller bilar som är problematiska eller att förhindra att konsumenten oavbruten njutning av bil som tillbringar ovanligt mycket tid i butiken.
Underförstådda garantier
< p> Om en återförsäljare specifikt annonserar en bil som en "som är" försäljning (eller liknande märkning), statliga lagar kräver bilar ska uppfylla kraven på kvalitet. Återförsäljare måste tillhandahålla underförstådda garantier, vilket är bokstavliga löften att sälja bilar som inte har någon större mekaniskt fel eller fel inom en viss tidsperiod. Tyvärr kan denna tidsfrist fastställas av återförsäljaren, och brister och misslyckanden är svårt att ansluta till en tid före försäljningen.
Subprime utlåning

Vanligtvis förknippas med bostadsmarknaden, började subprime utlåning ska visas i auto lån marknaden i början av 1990-talet. Subprime utlåning sker när konsumenter beviljas lån utan faktiskt kvalificerade. Sådana lån kan skapa svårigheter för låntagaren, som kan ha haft intäkter artificiellt ökade dyka upp mer kreditvärdiga men vars faktiska inkomsten kan inte upprätthålla villkoren för lånet. Dragen av en bil också är förfalskade genom att antingen överdriva värdet av tillägg eller med tillägg i pris som inte finns på bilen. Enligt Duane Overholt av Stopautofraud.com

, återförsäljarna är "tar handlingarna banken kräver, till exempel en bok-out ark, visar utrustning på bilen, och förfalska det."

subprime-utlåning har orsakat många bilköpare att standard på lån som de inte har råd och borde inte ha kvalificerat sig för.

Philip Reed av Edmunds.com rekommenderar att den verkliga affären mellan säljare och köpare skall nedtecknas innan du går till ekonomiavdelningen och att det slutliga avtalet skall kontrolleras för att vissa dem termer är fortfarande på plats. Ett annat alternativ för bilköpare skydd på avtal är att säkra finansieringen före att gå till generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94555.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.