Om ballong betalningar i Bilfinansiering

Få människor kan göra ett inköp av fordon utan finansiering, och det finns flera tillgängliga alternativ. Auto Finance inkluderar leasingavtal, försäljning avbetalning och ballong-note finansiering. Ballong-note finansiering liknar en bil leasing i att köparen gör regelbundna månatliga betalningar på fordonet för en bestämd period. Löptiden för kontraktet är vanligtvis från två till fem år, med en balans eller "ballong" betalning återstår vid utgången av perioden. Ballongen Belopp

ballongen beloppet beräknas på det finansiella institutet och är baserat på balansen av priset efter månatliga betalningar och förväntade marknadsvärdet av bilen på tiden. Ballongen beloppet lockar inte skatt, eftersom skatten på hela försäljningspriset är inbyggd i de månatliga utbetalningarna, medan med ett hyresavtal köparen betalar skatten endast baseras på den månatliga utbetalningen belopp.
Fördelar

Fördelar med ballong-note finansiering inkluderar ingen handpenning och månatliga betalningar på upp till 30 procent lägre än en traditionell avbetalning försäljning, eftersom en del av bilens försäljningspris är "skjuts" till slutet av kontraktet . En annan fördel är ägarandel av fordonet. I slutet av avtalet, äger du det kapital som du har betalat för. Detta ger dig möjlighet att sälja eller byta bilen vid något tillfälle, så länge du betala av återstoden av bilens pris - en annan fördel jämfört med ett hyresavtal som du äger ingenting i slutet av perioden. Till skillnad från ett hyreskontrakt, medför ballong-note finansiering inte restriktioner på körsträcka eller fordonets skick i slutet av kontraktet.
Nackdelar

Eftersom skatt på hela försäljningspriset är inbyggd i de månatliga utbetalningarna, de är något högre än betalningar på ett leasingavtal skulle vara. Men i slutet av perioden ingen skatt betalas på ballong betalning, eftersom det har betalats. Månatliga betalningar täcker en stor andel av intresse och en nedre del av bilens försäljningspris.
Alternativ vid kontraktets slut

Vid utgången av perioden, kan du göra ballong betalning och hålla fordonet, betala den och sälja eller byta in bilen, eller refinansiera utestående beloppet för ytterligare en avtalsperiod. Alternativt kan du välja att inte betala och lämna tillbaka bilen till finansbolaget.
Hitta Ballong-Note Finansiering

Denna typ av auto finansiering sker genom biltillverkare såsom Ford Motor Credit och Chrysler kredit att finansiera bilförsäljningen i egen regi. Några av de större bankerna erbjuder också möjlighet. De finansiella planerna har namn som "Smart Buy" och "Fixed Value" och du bör läsa avtalen noga, som i vissa fall är det inte uppenbart att en ballong betalning krävs i slutet. Kontrollera antalet och värdet av alla betalningar och om det inte framgår exakt vad beloppet för den sista utbetalningen är, be om klargöranden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94613.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.