Hur att kvalificera sig för bilfinansiering

Auto finansiering är det vanligaste sättet att köpa en bil. Använda auto finansiering, kan man köpa en bil man kan inte betala för ren. När allt, det finns inte alltför många människor som kan främre tusentals dollar på en gång. Men det finns några saker att veta om auto finansiering som kommer att göra processen snabbare och enklare. Saker du behöver: Din kredit värdering
Handpenning
Information om inbyte (tillval) katalog bevis på uppehållstillstånd
Anställningsbevis
Försäkringsbevis

Visa fler instruktioner
Finansiering en bil
1

Hitta din kredit värdering. Genom att veta vad din kredit värdering är, kan du undvika att återförsäljaren ansvarar du för mycket eller att bankerna tillämpar för mycket intresse för ditt lån. Att veta om du har en bra eller dålig kredit värdering kan påverka var du handla en bil också. Om din kredit värdering är hög, är alla återförsäljare ett bra val. Om din kredit värdering är låg, är en garanterad kredit godkännande plats mer benägna att finansiera er än en traditionell återförsäljare.
2

Samla all din information och din handpenning innan du går till generalagenten. Detta kommer att bidra till att begränsa den tid slösas bort att gå fram och tillbaka mellan hemmet och återförsäljare för att samla in de nödvändiga bitar av information som krävs för ditt lån.
3

Hitta en prisvärd bil som passar din livsstil . Var noga med att provköra bilen, eftersom det finns många bilar som ser bra ut, men när du kör dem, hittar du saker om dem du inte gillar. Detta gäller särskilt när man går från en typ av bil till en annan, exempelvis från en coupé till en kombi.
4 p Om tiden tillåter, har alla begagnade bilar kontrolleras av en legitimerad mekaniker. Carfax och andra fordon rapporter historia kan också kontrolleras med hjälp av bilens chassinumret (VIN). Detta kommer att begränsa möjligheterna att köpa en citron och låta dig veta vilka problem fordonet har haft tidigare. En snygg bil med en lång lista med problem kommer att vara mer problem än det är värt.
5

pruta priset på fordonet. De flesta återförsäljare förväntar sig kunderna att förhandla ner priset och därmed priset på fordonet högt. Om återförsäljare är ovilliga att vika på priset, försöka få något sådant som ett reservdäck eller en bättre garanti. Det är också en bra idé att se om återförsäljare erbjuder utökade garantier på begagnade bilar.
6

När ett fordon har valts, kommer försäljaren att hjälpa dig med alla papper som måste fyllas ut att få bilen finansiering. Denna process ska vara snabbt och enkelt om all information har tidigare samlats. Det finns även en del återförsäljare som har tecken och lån drive, där helt enkelt ha en bra kredit värdering och en viss ned är tillräckligt för att köra ut i återförsäljaravtalet i under en timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94490.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.