Hur refinansiera en bil lån med en historia av konkurs

Refinansiering en auto lån kan hjälpa dig att sänka din månatliga betalningar och ibland hjälpa dig att få en lägre ränta. Refinansiering kan vara svårare för konsumenter med en historia av dåliga krediter eller konkurs, men det är absolut inte omöjligt. Lär dig hur du lyckas med refinansiering din bil om du har haft en tidigare konkurs. Saker du behöver
Förarens Proof licens
inkomster
konkurs ansvarsfrihet papper
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din nuvarande lien innehavaren (den bank som gjorde din auto lån) och begära en tidig payoff citat. Du måste bestämma det lägsta belopp du behöver refinansiera att rensa det aktuella lånet.
2

Bestäm den ungefärliga värdet på din bil. De flesta banker använder NADA handeln värde som en riktlinje för att avgöra hur mycket de kan låna på ett fordon. Om värdet på din bil är mer än den nuvarande payoff, kanske du kan låna extra pengar mot fordonet. Om värdet är mindre än payoff, kan du ha svårt att refinansiering. Varje bank har olika riktlinjer, men de flesta refinansiera lån kommer att begränsas till cirka 100 procent av värdet, möjligen mindre med en historia av konkurs.
3

besöka flera banker och låneinstitut att tillämpa för en refinansiering. Du kommer att behöva föra din nuvarande payoff belopp, bevis på konkurs ansvarsfrihet, bevis på månadsinkomst och identifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94465.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.