Hur du köper en bil snabbt med Bad Credit

Det finns två skolor när man ser att köpa en bil snabbt med dålig kredit. En skola av tanke är att köpa bilen direkt, förbi godkännande av krediter helt. Den andra skola ingår erhålla finansiering för fordonet, vilket hjälper din kredit värdering om du har råd att köpa de betalningar på bilen. Saker du behöver
pengar för en handpenning eller köp
Titel eller räkning inköp av fordon som handlas på (om tillämpligt) katalog Bevis på sysselsättning, betala stub
bevis på uppehållstillstånd, elräkning
Försäkringsbevis
Visa fler instruktioner
steg för att köpa en bil
1

spara upp pengar till en handpenning eller en rak köp av fordonet. Mängden behövde pengar varierar för fordonet som köps, men $ 1000 är vanligtvis begärs.
2

Var beredd med all information som kan behövas för att finansiera. Detta inkluderar en titel eller information om ett fordon som handlas på (om handel en i), pengar till en handpenning, bevis på sysselsättning, bevis på uppehållstillstånd, och försäkringsbevis. Detta kommer att skära ner på den tid på generalagenten om allt är inrättat i förväg.
3

Hitta en återförsäljare som garanterar finansieringen för dem med dålig kredit poäng. De flesta av dessa återförsäljare annonserar deras förmåga att få vem som helst ett lån. Dessa återförsäljare annonserar ofta i tidningen och hänga flygblad och skyltar runt sin lott.
4

Hitta en bil som är lätt överkomligt och är i gott skick. Ofta är dessa fordon används, men nya är tillgängliga. Var noga med att få en rapport fordon historia om något begagnat fordon.
5

Förhandla att se om dealern kan arbeta i en garanti eller sälja en up front. Många återförsäljare arbetar med garanti företag för att säkerställa att kunden kan betala för reparationer av fordon och kommer inte falla i standard på grund av kostnaden för ägandet. Många handlare arbetar också i planerat underhåll för fordonet att hålla den igång bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94489.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.