Bidrag för Vans för funktionshindrade personer i rullstol

Att ha en rullstolsanpassade van är nyckeln till återstående mobil. Men dessa skåpbilar är dyra, och som erbjuder en kan vara en kamp på en fast inkomst. Bidrag sänka kostnaden för van genom att mottagarlandet pengar mot kostnaden för fordon som inte behöver återbetalas. Mottagarna måste uppfylla kriterier såsom funktionshinder, militärtjänst eller ålder beroende på bidraget källan. Medicare Grants

Medicare erbjuder bidrag inte bara för pensionärer som behöver medicinsk hjälp men även för personer med funktionshinder som behöver hjälp. Även Medicare är ett federalt program, är finansieringen för de bidrag som ges genom varje enskild stat Medicare-programmet. Enligt AMS Vans, kan Medicare bidrag hjälpa till att finansiera kostnaden för en skåpbil s rullstolsramp. Addera Veterans Grants

Department of Veterans Affairs erbjuder bidrag för anpassad utrustning för fordon . Orsaken till funktionshinder måste vara en tjänst-ansluten förlust av händer, fötter eller vision. Dessutom kan en orörlighet knän eller höfter kvalificera en veteran för dessa bidrag. Den VA kommer att betala upp till $ 8000 mot "köp av en bil eller annat transportmedel." VA också kommer att betala för adaptiv utrustning, och för "reparation, utbyte eller ominstallation krävs på grund av funktionshinder, och för säker drift av ett fordon köpas med VA assistans."
Barn Grants

Bidrag är tillgängliga för att finansiera fordon för funktionshindrade barn som behöver transporteras. Du kan få hjälp från platser som Kaitin Marie Bell Foundation, de UnitedHealthcare Barnens Stiftelser och funktionshindrade barnfond. Förutom bidrag, kan dessa organisationer bidrar också med särskild finansiering och lån för att hjälpa till att finansiera någon del av köpet inte täcks av bidraget.
Statsbidrag

varje stat allmänhet har program som finansieras genom den statliga regeringen för dess invånare. Till exempel, har Mississippi projektstart att betala för fordon för handikappade personer i rullstol, erbjuder Pennsylvania bidrag genom Pennsylvania Hjälpmedelsinstitutet Foundation och Institutet om funktionshinder Finansieringen för hjälpmedel, och Alaska erbjuder hjälp genom Alaska Avdelningen för yrkesinriktad rehabilitering Hjälpmedelsinstitutet Program, The Homer Foundation, MJ Murdock Charitable Trust och Paul G. Allen Family Foundation. Varje option bör undersökas för att se om det finns ytterligare krav utöver behöva en rullstol-tillgänglig van.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94582.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.