Bil finansieringsalternativ

Många genomsnittskonsumenten inte rika nog att ha råd att köpa en ny bil direkt. Den genomsnittliga nya bilen, beroende på modell, vanligtvis överstiga $ 10.000, och även en del begagnade bilar kommer att komma in i den här prisklassen eller högre. Så, om du är på marknaden för en ny bil, kan du behöva undersöka alternativ bilfinansiering. Lån från Financing Company

första finansiering alternativ som många bilköpare undersöka finansierar genom bilfirma. Dessa avdelningar är kopplade till banker som har tillstånd att godkänna eller neka egenfinansiering. Beslutet är baserat på din kreditvärdighet, tidigare betalningshistorik och hur mycket pengar du kan lägga ner. Vissa återförsäljare erbjuder särskild finansiering för exceptionella krediter låntagare, såsom noll procent April, ingen handpenning eller kontanter arrangemang tillbaka. Addera Lease

Ett alternativ för att finansiera en bil är leasing. Detta liknar, men inte samma som en bil lån. Du betalar inte för att äga bilen, du betalar för rättigheten att använda den (. Liknar en långsiktig biluthyrning) Ersättningen baseras på beräkningar som involverar en ränta (vinst) beslutas av finansiering företaget, längden på kontraktet och restvärdet på bilen (beloppet bilen kommer att vara värt när bilen återlämnas).
Personliga Lån

Du kan hoppa återförsäljaravtalet finansiering företaget och gå för din egen personliga lån hos en bank eller annan finansiell institution. Du måste ha exceptionell kredit för att få ett lån utan säkerhet utanför en återförsäljare för att täcka ett dyrt inköp som en bil. I vissa fall kanske du kan länka lånet till bilen och sätta titeln ner som säkerhet. Be den potentiella långivaren om detta skulle öka dina chanser att bli godkänd. Detta är inte alltid det mest ekonomiska valet, som lån utan säkerhet kan bära räntorna så hög som 25 procent.
Kreditkort

Vissa människor med höga gränser kreditkort kommer väljer att finansiera ett bilköp med ett kreditkort. Även om inte alla återförsäljare kommer att ta ett kreditkort för betalning direkt, kan du göra en balans överföring från kortet för att få kontanter. Huruvida detta är ett bra beslut baseras på den ränta som kortet bär. Om balans överföringshastighet är 0 procent, och du är säker på att du kommer att kunna göra utbetalningar i tid och på full för hela tiden du bär skulden, är detta ett bra val.
Varning

ner sidan av alla alternativ bil finansiering är att till skillnad från hus, bilar sjunker i värde. Du kan hitta dig själv i en situation där du har betalat tusentals i kapitalbelopp och ränta bara för att upptäcka att din bil är värd mycket mindre än den nuvarande balansen som skall betalas ut (detta kallas ett uppochnervänt billån).

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94447.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.