Hur man undviker In bostadsfinansiering Scams

I huset finansiering är en stapelvara i de flesta bilhandlare dessa dagar. Tyvärr erbjuder i hus finansiering är inte en tjänst till konsumenten, men till generalagenten själv. De bedrägerier som begås genom i hus finansiering är nästan obegränsade, men här är hur man undviker de vanligaste. Instruktioner
1

uppmärksamma det faktiska priset och ränta - inte bara månadskostnaden. Bilförsäljare kommer normalt frågar "Vilken sorts betalning letar du efter?" När en återförsäljare har identifierat din prisklass, kan de "tweak" lånet för att passa betalningen genom att förlänga det. Du kan få betala för en bil för 7 år snarare än 4 eller 5 och inte ens märker det. Plus extra intresse lägger verkligen upp över tiden.
2

Förvänta din nya bil att kosta mer om du var upp och ner på din gamla. Ja, hävdar att återförsäljarens annons om att de kommer att betala av ditt lån om du köper en bil där. Vad detta betyder är att de kommer att dra av det belopp som de ger dig för din handel från vad du är skyldig på bilen. De kommer sedan lägga resten till priset på din nya bil. De kommer att betala din gamla bil utanför, men du kommer att betala tillbaka dem - plus ränta
3

Läs det finstilta.. Faktisk annons: "Endast $ 2999 eller $ 99/month" Låter bra, eller hur? Problemet är att det finstilta anges att $ 99/month betalningar endast gälla ett femårigt finansieringsavtal. Under loppet av fem år, tillägger $ 99/month upp till $ 6000. Detta är dubbelt det ursprungliga priset på bilen, och vi har inte ens med i beräkningen intresse ännu.
4

Känn din kredit värdering. Om du inte vet din kredit värdering du är en sittande anka för en bilhandlare. En mycket vanlig bluff är att köra din kredit och få dig att tro det dåliga. Din återförsäljare kommer att säga att han är "bara inte säker" om de kan finansiera dig, men att han kommer att "prata med chefen" och låta dig veta. Några minuter senare han gratulerar dig eftersom hans chef sade att gå vidare och finansiera dig. Naturligtvis kommer det att vara på en vansinnigt hög hastighet -. 12 eller 13%, när du kunde ha fått en hastighet av hälften hade ni finansierat via din bank

Naturligtvis verkligen ni godkändes genom deras bank, och förmodligen för mycket mindre, men något de kan debitera dig högre än den ränta de är noterade är deras att hålla.
5

Förstå att bilar bara kvalificera sig för en viss ränta om köparna gör . Du har sett annonserna, "Den här bilen uppfyller kraven för en särskild 5% ränta!". Visst det gör det ... så länge köparen kvalificerar också, som, genom i huset finansiering, kommer de skickligt undvika. Poängen med annonsen var att dra dig i.
6

Gör fred med att betala ränta. Fall inte för den "Betala inget intresse för sex månader!" Trick. Visst, du kan gå med på det, men när sex månaders frist är upp din ränta kommer plötsligt skjuta i höjden. Denna bluff syftar till köpare med god kredit, eftersom dåliga krediter köpare skulle ha en hög ränta ändå. Därför är denna bluff kommer alltid säga i det finstilta "för kvalificerade köpare".

Ihåg, något de kan komma undan med att debitera dig över den faktiska räntan är deras att hålla.

7

försitta eftermarknaden garanti, särskilt om bilen du köper är fortfarande under en fabriksgaranti. Bilfirma får en kickback från varje garanti som de säljer. Om du känner att du behöver en eftermarknad garanti, åka runt och köpa en på nätet. Det är mycket billigare.
8

Läs avtalet innan du skriver. En återförsäljare behöver inte berätta för dig om din ränta kommer att förändras nästa år, och många en förfärad konsumenten har upptäckt att genom att underteckna avtalet utan att läsa det, undertecknade de upp för att betala för saker som garantier och fönster färgbrytning att de var inte ens medvetna om.
9

Kom med din egen finansiering. Detta är verkligen det enda riktiga sättet att undvika i bostadsfinansiering bedrägerier. Shoppa runt tills du hittar en bra hastighet med en lokal bank eller kredit unionen. Låt sedan bilfirma drar din kredit bara för skojs skull för att se vilken typ av kurs som de "erbjudande". Oroa dig inte, kommer din kredit inte ta en spark från pull så länge du gör det inom 30 dagar från den första banken pull.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94463.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.