Hur refinansiera en bil med dålig kreditvärdighet

Refinansiering en bil med en dålig kreditvärdighet är betydligt utmanande. Om du först tecknade ditt avtal auto lån när din kreditvärdighet var starkare, kan det vara nästan omöjligt att få ett bättre refinansiering affär. Sök upp refinansiering erbjudanden från subprime och hårt långivare pengar auto för att försöka få ett bättre avtal. Dina problem kommer att förvärras av det faktum att de flesta dåliga krediter auto långivare endast erbjuda lån till specifika bilmodeller. Instruktioner
1

Förbättra din kreditvärdighet på något sätt du kan. När du har dålig kreditvärdighet, kan relativt små förändringar i kredit beteende har en betydande inverkan på kredit värdering och din förmåga att få lån. Reglera skulder som gått till inkasso. Betala sena konton. Tvist eventuella fel på din kredit rapport.
2

Look för subprime och hårda pengar långivare som erbjuder refinansiering för befintliga fordon. Det är osannolikt att du kommer att hitta en bättre ränta än din nuvarande lån om din kredit har förbättrats avsevärt från när du först köpte den. Subprime långivare kommer att köra en kreditkontroll och kräver åtminstone några bevis på inkomst eller betalningsförmåga. Hårda pengar långivare kan ge dig en refinansiering lån med minimala krav på information. Ta betala stubbar och register bank med dig till ett möte med ett lån officer för att visa dina inkomster och förmåga att betala för ett nytt lån.
3

Kontakt specialiserade refinansiering företag som kan ha möjlighet att ger dig ett nytt lån med relativt små ändringar i förhållande till din nuvarande. Några exempel är att få ett lån med en längre återbetalningstid till lägre månatliga betalningar. Dessa företag kan också ha möjlighet att ge bättre refinansiera priser på grund av sin specialisering.
4

Upprätthålla en god drivande post. Bad-kredit företag kan vara mer villiga att förlänga dig kredit om det är mindre troligt att din ekonomi kommer att störas av en bilolycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94497.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.