Leasing kontra köpa Fordon

Det är viktigt att vara en kunnig och utbildad konsument innan ett fordon leasing eller lån så att du inte registrera dig för en dålig affär och till slut förlora mer än du räknat med. Fordonet leasing och köp marknad är full av komplicerade finansiering jargong och avgifter som inte vettigt, så beväpna dig med fakta och siffror innan du börjar förhandla med en snabbt prata bilhandlare. Funktion

hyra ett fordon finansierar användningen av det, köpa ett fordon finansierar köpet av det. Leasing gör att du kan köra ett fordon utan att äga den, och betala endast den del av fordonet som du använder över leasingperioden, vanligtvis mellan 2 och 4 år. Att köpa ett fordon innebär att betala för hela kostnaden för fordonet via ett billån och gör månatliga betalningar under flera år.
Fördelar

Down betalningar behöver inte göras på leasade fordon samt leasingavgifter är omkring 30 till 60 procent lägre än lån betalningar. En leasade fordonet kan returneras för en nyare bil varje par år, eller så kan du välja att köpa det. Att köpa en bil direkt bygger ägande eget kapital.
Överväganden

flesta leasingavtal begränsa antalet miles som kan sättas på ett fordon under dess löptid, och ytterligare Avgifter kan drabbas om du går över. Ytterligare avgifter kan tillkomma om du avslutar ett fordon hyresavtal tidigt. Månatliga betalningar är oftast mycket högre för köpta fordon än de som är uthyrda, och vissa människor befinner sig på grund av mer än bilen är värd så det depreciates i värde under loppet av lånet.
Kostnader

Leasing ett fordon innebär initiala kostnader, såsom en återbetalningsbar deposition, den första månadens betalning, registrering, skatter och, i vissa stater, ett kapitaliserat kostnadsreduktion. Att köpa en bil kräver en handpenning eller handel i ett annat fordon. Moms, registreringsavgifter och räntor rullas in i nya-bil lån, typiskt över 4 år eller mer, och består av kapitalbelopp och ränta.
Missuppfattningar

Att köpa en bil före utgången av ett hyresavtal är alltid dyrare än om bilen köptes från get-go. "Gap" försäkring som betalar mellanskillnaden mellan ett fordons värde kontra vad som är skyldig om den blir stulen eller totalt är nästan alltid tillgängliga i ett arrendekontrakt men inte i en bil lån, och är oöverkomligt dyr om den köps separat. Du behöver inte köpa en förlängd garanti om du inte känner att det är nödvändigt, även om du är pressad att göra så av en samvetslös återförsäljare. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94536.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.