Hur få finansiering för ett Exotic Car

I dagens marknadsekonomi är det möjligt att få finansiering för nästan alla typer av inkråmsförvärv, inklusive inköp av en exotisk bil. Exotiska bilfinansiering priser, som erbjuds av långivare boutique specialitet, kan vara ganska dyra. Det kan vara möjligt att få mer konkurrenskraftiga finansieringsvillkor för exotiska bilar med en alternativ upplåning strategi. Instruktioner
1

Etablera din köpgräns för en exotisk bil baserat på vad du har råd, det kassalikviditet som du har tillgängligt för en handpenning och det belopp som du kan betala i en månatlig betalning mot någon skuld som kan uppstå.
2

Överväg knacka tillgängliga tillgångar som skulle göra det möjligt att du kan få bättre finansieringsvillkor och lägre räntor genom att låna, i kraft, från dig själv. Sådana tillgångar kan inkludera ditt hem kapital eller kontanter värde av livränta eller livförsäkring.
3

Handla för kreditvillkor och konkurrenskraftiga ränte-finansiering för en exotisk bil med specialitet exotisk-bil långivare noterat på BuyClassicCars.com (se Resources nedan).
4

Kontrollera med banken eller andra låneinstitut där du har personliga eller affärsmässiga kontroll, till besparingar och utlåning se om de har finansiering produkter som skulle passa din plan för att köpa en exotisk eller specialitet bil.
5

Omvänd de traditionella rollerna i processen att ansöka om kredit genom att få långivare att konkurrera om möjligheten att finansiera ditt bilköp.

6

skilja på vad du vill, vad du behöver och vad du har råd. Ett alternativ till att betala de höga kostnaderna för att finansiera en exotisk bil är att vänta ett år eller två innan man köper. Den extra tid och en bra sparplan kan möjligt för dig att betala kontant för de flesta av eller hela köpeskillingen.
7

förhandla om priset på en exotisk bil utan hänsyn till finansieringslösningar. Som en allmän regel, kommer din förmåga att få den bästa finansieringen affären ökas genom din förmåga att få det bästa erbjudandet på en bils pris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94425.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.