Tips för att köpa ett nytt fordon Före arkivering konkurs

Före ansökan konkursskydd, finns det några saker om din personliga situation som du kanske vill överväga, inklusive villkor för din bil. Om ditt fordon är i behov av reparation, eller om garantin har gått ut, kan du behöva byta ut det inom en snar framtid. Det kan vara till din fördel att byta ut din bil innan du ansöka om konkurs. Varför köpa innan konkursen?

När du ansöker om konkurs kommer det bara vara en fråga om dagar innan det återspeglas i din kredit-fil. En konkurs kommer att stanna på din kredit rekord för upp till 10 år. Om du filen för kapitel 7 konkurs behöver du inte domstolens behörighet att ta på sig ytterligare kredit under processen. Dock kommer gäldenärer som filen för kapitel 13 konkurs måste ha godkännande av konkurs domstol innan de tillåts att ta på någon kredit. Det är svårt att få kredit när du ansöka om konkurs, men inte omöjligt. Det finns långivare som kommer att finansiera din bil lån, även med en konkurs. Men du kommer att betala en mycket högre ränta för lånet. Detta är den främsta anledningen till att du är bättre att köpa ett fordon innan arkivering konkurs.
Kontrollera din kredit rekord

Innan du talar till en långivare, dra din kredit rapportera och kontrollera att det är korrekt. Du vill ha den högsta poängen man kan få innan de ansöker om ett billån. Du kan sätta dig i en bättre förhandlingsposition genom att få redan kvalificerade innan du börjar handla för ett nytt fordon.
Köpa Vehicle
p Det finns ingen måste berätta för någon att du tänker på ansökan om konkurs. Fortsätt genom köpprocessen i en relax, självsäker och positivt sätt. Shop runt med olika långivare för att få den bästa ränta och villkor som möjligt. Du kan handla flera långivare för ett fordon lån inom en tvåveckorsperiod. Det kommer att ha samma effekt på din kredit rapport som med en enda långivare. Kom ihåg att nya bilar skriva upp till 35 procent inom de första två åren. Så, bör du allvarligt överväga fördelarna med att köpa en begagnad bil som fortfarande är under garanti.

Bestäm hur mycket du har råd för en bil betalning. Det är inte tid att vara extravagant eller att gå ut och lägga handpenning på ditt kreditkort. Men det är inget fel med att köpa en nyare bil som har bättre gas körsträcka och lägre utbetalningar. Efter ansökan om konkurs, måste du kunna göra betalningar i syfte att hålla fordonet.
Håll bil betalningar Aktuellt


din bil betalningar måste vara aktuellt när du ansöka om konkurs. För att undvika att förlora din bil under konkurs, kommer du vara tvungen att underteckna en bekräftelse avtal, vilket gör att du juridiskt skyldig att fortsätta betala av bilen lånet när du ansöka om konkurs. Det utestående saldot av lånet kommer inte torkas ren efter din konkurs fallet är urladdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94500.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.