Låginkomstländer Bidrag för att köpa bilar

Använda kollektivtrafik på vissa sätt kan kosta mer än att äga en bil. Utan en bil, vardagen, springa ärenden och ta sig från punkt A till B blir mentalt och fysiskt betungande. Inte äga en bil kan begränsa dig i arbetsmöjligheter som finns för dig. Men det finns flera program som erbjuder ekonomiskt stöd och bidrag för att köpa bilar. Bonnie CLAC

Bonnie CLAC är ett program inriktat på filosofin att människors förmåga att resa lätt att arbeta, läkarbesök och plocka sina barn från skolan direkt påverkar hur de lever sina liv. "Sedan 2001 har Bonnie CLAC garanterat mer än $ 13 miljoner billån och hjälpte nästan 1.000 folk köper bilar i New England-området," enligt Robert Wood Johnson Foundation. Det första steget i ansökningsprocessen är en finansiell rådgivning. För att kvalificera sig, sökande ska vara anställd, har kredit frågor som hindrar dem från att köpa en bil på traditionellt sätt och bor i New Hampshire, eller angränsande områden i Vermont, Maine och Massachusetts.

Bonnie CLACMoody Building24 Opera House SquareSuite 401, Box 10Claremont, NH 03743 (866) 455-clac (2522) bonnieclac.org /
Fordon för förändring

Fordon för förändring accepterar bil donationer för att hjälpa låginkomstfamiljer bor i Maryland, Virginia och Washington. DC med bilägandet "sedan oktober 1999 Fordon för förändring har förändrat livet för mer än 9000 personer, tilldelning över 3000 bilar till människor i nöd", säger Martin Swartz, verkställande direktör av fordon för förändring.

Undersökningar utförs av programmet administratörer visar att 73 procent av deltagarna i programmet skulle kunna få bättre jobb och ett genomsnitt på nästan $ 5000 ökning till sin årslön. Att kvalificera sig för Fordon för förändring, måste du vara ha en ren färdregistreringen, vara anställd eller ha ett kontrollerbart erbjudande och en någorlunda ren kriminell bakgrund.

Fordon för Change5230 Washington Blvd.Halethorpe, MD 21227 (410) 242 -9674vehiclesforchange.org /
Working Hjul

Detta program är utformat främst för att hålla folk från att förlora sina jobb på grund av transport issues.To kvalificera sig för arbetsgruppen Hjul program, måste du visa att behovet av att äga en bil i samband med att komma till och från jobbet. Det ursprungliga programmet är öppet bara till Washington state invånare, men kan oberoende variationer av arbetande hjul program som erbjuder ett utbud av donerade bilar, donerade motorcyklar och skänkte lastbilar för kommersiellt bruk finns i olika stater. Kontakta din lokala handelskammaren för att ta reda på om det finns ett program som verkar i ditt område.

Arbetande Wheels c /o Solid Ground1501 N 45th St.Seattle, WA 98103 (206) 716-3855 arbetsför wheels.org /Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94516.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.