Billån frågor

De flesta konsumenter inte har turen att betala kontant för en ny eller begagnad bil. Detta innebär att de flesta människor är beroende av säkra en auto lån. Enligt en 2007 Utlåning Tree undersökning, är över 70 procent av bil inköp finansieras i stället omedelbart betalat för. Auto finansiering är komplicerat och förvirrande för många konsumenter. Läs svaren på några av de vanligaste frågorna om billån. Vilka är kvalifikationerna för billån?

Kvalificerar för en bil lån är baserat på en kombination av faktorer. Den sökandes kredit historia är en stor faktor, liksom förmågan att budgetera för en månatlig utbetalning. Lånet-to-value ratio (lånebeloppet kontra bilens värde) och fordonets ålder gör också en inverkan.
Vad kan man göra om nekad för ett billån?

reda på om lånet kan göras med villkor. En större handpenning kan hjälpa, så kan välja en billigare bil. Om lånet inte kan göras under några förhållanden, kan du prova att be en familjemedlem att underteckna för dig.
Vad är en bra ränta för ett billån?

Räntorna fluktuerar ständigt, vad som anses vara en bra ränta kommer att variera beroende på den ränta och de ekonomiska villkoren. Generellt auto låneräntor i 5 till 6 procent sortiment bedöms vara goda. Ibland biltillverkare erbjuder särskilda finansiering skattesatser i stället för en rabatt eller annan rabatt. Dessa kurser är ofta långt under prime-räntan, ibland 0 procent. Addera Hur lång är Löptid ett billån?

Common billån termer varierar från 36 till 72 månader. 60 månader är oftast normen, 72 månaders finansiering erbjuder en lägre betalning, men det kommer att resultera i högre totala räntekostnader. Veteranbil eller specialfordon finansieringsvillkor kan sträcka sig upp till 120 månader. Addera Hur är en Auto Loan garanteras?

När du finansierar en bil genom en bank eller finansbolag , är en kvarstad placeras på titeln. Panträtten skyddar långivaren om lånet går till standard. Avtalsvillkoren varierar, men oftast när en kund blir 90 dagar efter förfallodagen en bank börjar återbördandet processen. Långivaren säljer bilen för att betala av så mycket av det återstående lånet balans som han kan.
Vad är skillnaden mellan direkt och indirekt finansiering?

Direkt finansiering , konsumenten handlar direkt med en bank eller ett finansbolag. Indirekt finansiering är klar via en tredje part, oftast en auto återförsäljare. Indirekt finansiering kan leda till att tredje man märka upp räntan eller laddstationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94461.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.