Hur att undvika bedrägerier bilfinansiering

bilfinansiering bedrägerier tenderar att finnas inte så anonyma e-post eller fax från länder i tredje världen, men som vargar i fårakläder. De är ofta krystat av bilhandlare, försäljare, finans kontorspersonal och andra långivare. För att undvika bedrägerier, måste bilköpare förbereda ordentligt för processen att få bilfinansiering, och gör allt de kan för att förenkla och separera de frågor som långivare ofta försöker bunta ihop. Instruktioner
1

Gör matten. Sitt ner med bilfirma finansfunktion personen och gå igenom de beräkningar som medverkar vid din ränta och månatlig betalning, baserat på din kredit värdering och andra faktorer. Be för en detaljerad förklaring av eventuella avvikelser och se till att din ränta och betalning inte skall vadderad för att ge extra vinst för generalagenten.
2

Undvik tillägg som erbjuds till dig av finans avdelning när du trodde att du redan hade förhandlat allt. Tillägg såsom ytterligare underhåll täckning, ibland kallad "skräp avgifter" som erbjuder lite, medan ett betydligt din månatliga betalning. Addera 3

Minimera det belopp du behöver låna genom att maximera värdet på din handpenning och inbyte fordon. Upplåning mindre kan få dig en bättre ränta och kommer också att skydda dig mot möjligheten att ha "negativt eget kapital" i din nya bil, vilket sker när dess marknadsvärde är mindre än vad du är skyldig.
4

Förbered för ditt möte med din bilhandlare finansiella ombud. Det kan presenteras för dig som en slentrianmässiga pappersarbete session där du prick varje "jag" och korsar varje "t" efter alla viktiga förhandlingar har slutförts. Verkligheten är den motsatta. Effekterna av beslut som fattas i finans kontoret i slutändan kommer att avgöra om du har en bra affär eller en dålig.
5

Förenkla dina förhandlingar bilköp med en ny bilfirma genom att presentera dig själv som en kontant köpare . I ögonen på en bilhandlare, inkluderar en kontant köpare någon som redan har fått oberoende finansiering från en tredje part långivare som en bank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94424.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.