Hur refinansiera en Auto med Bad Credit

En auto lån refinansiera kan förlänga ditt nuvarande lån sikt att sänka din betalning, eller hjälpa dig att skaffa en sänkt ränta, vilket också kan minska din månatliga skyldigheter. Det är lättare att refinansiera med hög kreditvärdighet. Men även om du har en låg rating, är det möjligt att refinansiera. Nyckeln är att upprätthålla en god relation med din nuvarande långivare. Instruktioner
1

Kontrollera det aktuella värdet på din bil. Forskning bilens värde vid www.kbb.com (Kelly Blue Book), och sedan kontakta din nuvarande långivare och fråga om din lön engångsavgift.
2

Betrakta en handpenning. Auto långivare kommer inte att refinansiera en uppochnervänd auto lån (vilket inträffar när du är skyldig mer än bilens värde). Om möjligt, spara pengar till en handpenning för att minska balansen auto lån och kvalificera sig för en refinansiering.
3

Lägg ett samarbete signerat. Inkludera en medsökande eller co-signer på din refinansiera program som hjälper dig att kvalificera sig för ett nytt lån med dåliga krediter. Välj någon med en bra kredit historia.
4

Gör kopior av privatekonomi uttalanden. Visa din förmåga att betala ett billån genom att visa kopior av din lön stubbar eller deklarationer.
5

Tänk refinansiering med din nuvarande auto långivare. Om du har alltid betalat din auto lån i tid, kommer din långivare anser troligt att du för en refinansiering, trots din skakiga relation med dina andra fordringsägare.
6

Kolla in andra subprime auto lån. Skaffa en gratis lån citat från andra långivare som erbjuder dåliga krediter refinansierar. Jämför priser och villkor för att få den bästa finansiering paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94540.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.