Hur får bilfinansiering utan handpenning

Det kan vara relativt lätt att få finansiering på en bil utan att behöva lägga ut några pengar som en delbetalning. De enklaste sätten att få bil finansiering utan handpenning inkluderar: att använda en tillverkares del pengar tillbaka, applicera ett inbyte istället för kontanter eller presentera en utmärkt kreditbetyg till återförsäljaravtalet finans kontor. Instruktioner
använder en tillverkares Deal Cash Back för en handpenning
1

Handla för tillverkarens kontanter tillbaka erbjudanden genom att titta på reklam på tv, i tidningar eller på nätet. Betydande rabatter eller cash-back erbjudanden erbjuds ofta som alternativ till ingen ränta eller låg ränta erbjuder finansiering.
2

Läs det finstilta på en rabatt eller bonus hantera att se till att du är bekväm med villkoren och att din kreditvärdighet är tillräckligt hög för att kvalificera dig för affären.
3

Gå till en bilfirma som deltar i bonus hantera och förhandla om priset på bilen. När det är dags att finansiera bilen, förklara att du vill använda pengar tillbaka erbjuda till priset på bilen i stället för en handpenning.
Använd ditt inbyte Istället för en Cash Handpenning
4

Förhandla köpet och priset på en ny bil med en bilfirma säljare, utan att diskutera huruvida du tänker byta in din nuvarande bil. Om du blir tillfrågad om inbyte och finansieringsfrågor, skjuta upp frågan förrän du har kommit överens om det bästa du kan få för pris och leverans av din nya bil.
5

Erbjud ditt inbyte i stället för en kontant handpenning om din nuvarande bil har ett värde motsvarande minst 5 till 10 procent av den nya bilens pris.
6

Applicera ytterligare värde till kostnaden för den nya bilen om din handel -värde överstiger 5 till 10 procent av den nya bilens pris.
Få Nothing-Down Car Finansiering med utmärkt kredit
7

Kontrollera din kreditvärdighet innan du ansöker om ingenting-down finansiering. Vidta alla nödvändiga åtgärder för att förbättra det, så att du kan få bästa möjliga villkor bilfinansiering.
8

Begär ingenting-ner finansiering och en konkurrenskraftig ränta för att finansiera din bil om din kreditvärdighet är över 680. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94426.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.