Hur man använder Förskott på kreditkort

Varje kreditkort du emitteras ger dig en köpgräns eller en kreditgräns. Denna gräns kan vara allt från $ 500 till tusentals dollar. När du tar ett förskott på ditt kreditkort, du tar del av denna gräns i kontanter. Du kommer att tacka dessa pengar och det kommer att finnas avgifter bifogas. Det belopp du kan dra sig ur ett förskott är inte lika hög som din faktiska kreditgräns. Saker du behöver
Kreditkort
ATM
förskott kontrollerar
Visa fler instruktioner
1

Ring 1-800 numret på baksidan av ditt kreditkort och använder det automatiserade systemet för att ta reda på hur mycket din förskott gränsen. Detta är en annan siffra än kreditgränsen du fick när du fick ditt kort.
2

Använd ditt kreditkort vid nästan alla ATM och ta ut det belopp du behöver upp till förskott gräns placeras på din kortet. Den kontanta kommer sedan att fördelas till dig på samma sätt som det skulle göra om du använder ett betalkort. Du kommer också att behöva en PIN-kod för att få förskott. Om du inte vet vad din PIN-numret är, måste du ringa 1-800 nummer på baksidan av ditt kreditkort och begär det. De får inte ge den till dig via telefon, men de kommer att skicka den till dig med posten. Detta är för säkerhetsåtgärder.
3

Använd en av dina checkar förskott. Du kommer att regelbundet ta emot checkar i den post som du kan använda för att ta ett förskott. Du kan också ringa 1-800 nummer på baksidan av ditt kreditkort och begära något. De kommer att skicka dem till dig gratis, men det finns avgifter för att använda kontrollerna. För att ta förskott bara göra kolla till dig själv och lösa in den på din lokala bank.
4

Vet dina avgifter. En ATM kan debitera dig avgifter för att använda den på toppen av avgifterna från kreditkortsföretaget. Kreditkortsföretag debiterar dig allt från 1 till 4 procent av det belopp som du tog ut till att börja med. Då kommer de att debitera dig en högre ränta än vad du betalar på ditt kort. Slutligen kommer de börja debitera dig så fort du tar ut pengar och inte en månad senare som dina kreditkortstransaktioner. Alla dessa avgifter läggs tillsammans kan göra det ganska kostnad att ta ut ett förskott. Tala med din kreditkort kundtjänst för att få avgiften detaljer för din kontant förskott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94433.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.