Hur man tar bort en panträtt hållare från en avdelning vid California DMV

Om du fick ett lån för att köpa din bil, kommer titeln till bilen vara i besittning av lien innehavaren, eller långivaren som gav dig lånet, förrän den har betalats i sin helhet. När du har gjort den slutliga betalningen på din bil lån, kommer du att kunna överföra äganderätten till ditt namn, vilket kommer att göra dig den nya lagliga ägaren av fordonet. I Kalifornien, det tar bara en enda resa till DMV för att göra denna förändring. Instruktioner
1

Vänta med att få titeln i mail från lien innehavaren efter att du har betalat av ditt lån. Titeln måste antingen vara undertecknad av kvarstad innehavare på anvisad linjen eller åtföljas av en av följande: en attesterad Lien Nöjd Form, en ifylld ansökan om Duplicate avdelning som har undertecknats och attesterad av lien innehavaren, eller en attesterad uttalande om kvarstad innehavare brevhuvud som beskriver fordonet och anger att panträtten har uppfyllts och de har inget intresse i fordonet. När du tar emot titeln, har du 30 dagar på dig att ta bort kvarstaden innehavarens namn på DMV.
2

boka en tid på DMV genom att ringa (800) 777-0133 eller använder California DMV: s online Utnämning Scheduler. Om schemaläggning på nätet, måste du välja den arbetsplats du vill besöka, ange vilken typ av verksamhet du behöver för att genomföra, och ange ditt namn och telefonnummer.
3

Besök din lokala DMV kontor vid tiden för ditt besök. Ta med bilen titel och eventuella attesterad former som går med det. Du kommer att behöva lämna in titeln till DMV och betalar den tillämpliga avgiften så att ägarskiftet kan registreras. Per dagen för offentliggörandet, till kostnaden överföra en titel till ett annat namn är $ 15.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94615.html

Previous:
Next: No

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.