Vad behöver jag att underteckna på en auto lån?

Inte alla kan kvalificera sig som ett samarbete signerat för ett billån. Om du uppfyller kvalifikationerna, men du kan hjälpa en vän eller familjemedlem få godkänt för egenfinansiering. Lånet i sig hjälper också individen etablera eller bygga sin kredit historia. Således, om din inkomst och betalningsanmärkningar gör du en perfekt kandidat för ett lån på egen hand, inte vara alltför förvånad om någon du bryr dig om ber dig att underteckna ett billån i framtiden. Fakta

När en person ansöker om ett billån men kan inte bevisa att hon drar in tillräckligt med inkomster för att ha råd med månatliga betalningar eller inte har en tillfredsställande kredit historia, kan finansbolaget förse individen med en auto lån ändå om ett samarbete signerat gäller med henne. Ett samarbete signerat lovar sina stabila intäkter och bra kredit tillsammans med den primära låntagaren är för extra säkerhet. Långivaren vet att, för det fall den primära låntagaren inte kan betala, kan co-signer hållas juridiskt ansvarig för lånet. Denna extra säkerhet gör den primära låntagaren en lägre risk och ofta tillåter henne att få ett godkännande billån.
Betydelse

Som ett samarbete signerat, är det viktigt att du har en bra kredit historia. Långivaren granskar din kredit historia för att kolla hur ansvarsfullt du betalat dina skulder i det förflutna. Om du alltid gör betalningar till dina fordringsägare i tid, kan långivaren vara någorlunda säker på att, om omständigheterna resultera i att du gör betalningar auto lån, kommer du hedra din skyldighet. Auto långivare drar ofta en typ av kredit värdering kallas Auto Industry Option Score. Denna kredit värdering lägger större vikt vid fordonsrelaterade skulder, såsom tidigare bil betalningar. En utmätning på din kredit rapport kan resultera i att du inte kan lyckas gemensamt underteckna ett billån för en älskad som detta kommer att släppa din vanliga kredit värdering, men resultatet i betydande skada på din Auto Industry Option Score.


Funktioner

Din inkomst spelar en stor roll i din förmåga att co-skylt. Långivaren kan be om tidigare lön stubbar för att kontrollera att du har tillräckligt med inkomster för att ha råd med ytterligare bil betalningar, bör du uppmanas att göra dem. Långivaren kommer sedan att utvärdera din nuvarande skulder och jämföra dessa skulder till din inkomst. Om din disponibla inkomst - det belopp du har kvar efter att ha betalat din månatliga räkningar - är större än det belopp du betalar ut varje månad, är långivaren sannolikt att betrakta dig en perfekt samarbete signerat
<. br> Överväganden
p Det är viktigt att du litar på den primära låntagaren att göra lån betalningar i tid innan de accepterar att underteckna hans auto lån. När du co-tecken, visas lånet på din kredit rapport. Varje betalning låntagaren gör att långivaren visas också på din kredit rapport. Eftersom betalning historia för alla dina skulder har en betydande inverkan på din kredit värdering, kan en försenad betalning eller två skada din bra kredit. Därför måste du bedöma om individen kan vara betrodd att göra betalningarna innan hjälper henne säkra ett lån godkännande genom medpåskrivande.
Varning

Eftersom låntagarens skuld visas på din kredit rapport, kan du finna det svårt att erhålla ett godkännande för nya lån som du behöver. Anledningen till detta är att din långivare kommer att se medundertecknat auto lån på din kredit rapport och anser att det är en av dina skulder - även om låntagaren gör regelbundna betalningar. Även om du kan meddela dina långivare att auto lån är bara en co-signerat skuld, möjligheten finns alltid att den primära låntagaren kommer att fallera och du kommer att uppmanas att göra upp betalningarna. Detta kan leda till framtida långivare vara försiktiga med utlåning till dig tills auto lånet betalas ut eller dina ökar intäkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94538.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.