Hur att finansiera en bil med Bad Credit History

Bad kredit försvagar din köpkraft när det kommer till bilar, bostäder och annat som normalt finansieras. Det viktiga att komma ihåg är att du inte är ensam, uppskattningsvis 110 miljoner konsumenter hade dålig kreditvärdighet före utgången av 2008. Lär dig att vara motståndskraftig och få finansiering för en bil lån med dåliga krediter. Instruktioner
1

Samla de handlingar som krävs för att ansöka om bad-kredit auto finansiering och hålla ihop allting i en mapp. De flesta banker och låneinstitut kräver bevis på inkomst (t.ex. en lönecheck stub) från de senaste 30 dagarna, bevis på uppehållstillstånd (nytta eller telefonräkning), skrivelse av konkurs ansvarsfrihet (om tillämpligt) och bevis på auto försäkring.

2

Besök din lokala bank eller kredit unionen att ansöka om ett billån. Klä professionellt och vara uppriktiga med lån officer om din kredit historia. Förklara dina behov för en auto lån och dina skäl för tidigare kredit problem. Om din lokala bank inte kommer att hjälpa dig, besök en seriös bilhandlare att ansöka om indirekt egenfinansiering. Återförsäljare arbetar oftast med auto finansbolag och institutioner som du kanske inte har tillgång till.
3

Be en familjemedlem eller nära vän till co-tecken för dig om du inte kan få godkänt för bank eller finansiering av återförsäljare. Övertygande någon med god kredit att co-tecken för någon med dåliga krediter kan vara svårt. Inte pressa inte eller pressa honom. Ge honom tid att göra sitt beslut. Var noga med att ge ditt ord lånet kommer att betalas i tid.
4

Hitta en seriös återförsäljare som erbjuder in-house finansiering, om allt annat misslyckas. Intern finansiering, vanligen kallad "buy-här-betal-här" eller "toto-the-not," liknar ägaren finansiering i fastigheter. Tyvärr kommer de flesta in-house finansiering inte hjälpa dig återupprätta din kredit, men det kommer att hjälpa dig att få en bil när du behöver en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94467.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.