Om refinansiering billån

Om du var tvungen att köpa en bil och fastnade med en hög ränta, kommer du vara glad att veta att du kan refinansiera lånet ganska snabbt så snart din kredit värdering förbättras. Det tar bara några minuter och kan även göras online. Det bästa är att du kan spara upp till $ 100 i månaden, plus spendera mindre på ränta och betala ner mer av din huvudsakliga balans. Det innebär att du kommer att få mer pengar tillbaka när du handlar i din bil eller sälja den. Betydelse

Refinansiering bil lån kan spara hundratals på din bil betalningar under loppet av ett år. Detta gäller särskilt för hög hastighet lån över 15 procent. Den besparingar går upp när priset på bilen går upp, helt enkelt eftersom intresset appliceras på en större lånebeloppet. Refinansiering en bil snart kan hjälpa dig att undvika flera finansiella mässar, ger dig mer pengar att spendera eller betala ner andra skulder och hjälpa dig att uppnå en lite mer ekonomisk frihet.
Överväganden
< p> Det enklaste sättet att refinansiera framgångsrikt är att jämföra den kurs du erbjuds på refinansieras lånet till den aktuella räntan du betalar. Om det är mer än två procent, är det en bra idé att ta den. Refinansiering till en lägre ränta kommer alltid att resultera i en lägre månadsbetalning, så om det inte är säker på att det inte finns några extra avgifter för ditt lån. Du kanske också vill vara säker på att villkoren för lånet uppfyller dina behov. Om refinansiera bolaget har helt enkelt förlängts dina villkor och hållit din hög ränta, kommer du betala mindre varje månad, men du kommer att betala mer i det långa loppet.
Typer

p Det finns två typer av bil refinansiering, bank och kredit union. Var och en erbjuder en liknande produkt, men vissa människor kan välja en kredit union på grund av de tjänster de erbjuder. Dessa tjänster omfattar professionell, tillmötesgående service, och några förmåner som utdelning på ditt lån, och ytterligare bankprodukter. Inte alla kreditföretag kommer att finansiera dig om din kredit är dåligt, dock.
Missuppfattningar

Många bil refinansiering företag kommer att acceptera dåliga ägare kredit bil, och de flesta av dem är banker och finansiella företag. Den allmänna uppfattningen är att dessa företag vänder ner alla. Det är inte sant. Bara för att en bank vände ner din ansökan, betyder inte en annan inte kommer att arbeta med dig. Varje bank har olika kriterier. Anställningstid exempelvis kan vara viktigare för vissa banker än en kredit värdering.
Fördelar

flesta människor inte förstår den verkliga nyttan av refinansiering en bil. De tror att deras månatliga utbetalningen är vad det är, och det finns ingen ändra det. De bara inte förstå hur några punkter i intresse kan påverka deras bankkonto. Sanningen är, även ett par intressanta leder till tusentals dollar under loppet av ett lån, och det kommer lätt översätta till riktiga pengar i fickan varje månad. Vad mer är att du kan betala av bilen snabbare med en låg ränta genom att göra små extra amorteringar några gånger per år. Generellt sett, om du klipper din ränta i hälften (säg från 20% till 10%) kommer du också sänka din totalkostnad på att bilen i hälften. Du kan Spara $ 3.000 till $ 10.000 bara genom refinansiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94437.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.