Vad är Gap Bilförsäkringar

GAP (Guaranteed Asset Protection) Försäkringen är ett komplement till din bil försäkring,? Det är specifikt används när ditt fordon deklareras en total förlust. Av denna anledning är GAP försäkring ibland till som "Garanterad Auto skydd" eller TLP (Totalt förlust skydd). Hur fungerar GAP Arbete?

GAP försäkring kickar in om du har en balans brist efter ett försäkringsbolag bedömer din bil så att var och bosätter sig med dig. GAP betalar en extra summa till din auto lån balans.
Betydelse


År 2008 var nästan 25 procent av auto lån "upp och ner" eller hade "negativt eget kapital, "enligt Edmunds.com. Utan GAP försäkring, kan konsumenterna lämnas på grund sina långivare en större summa pengar om deras fordon är totalt.
Missuppfattningar

Trots vad du kanske har hört , inte GAP försäkring inte helt betala av återstående saldot på ditt lån under alla omständigheter. Varje GAP politiken har gränser för hur mycket det kommer att betala. Om du har för mycket negativt eget kapital, kan ditt lån inte betalas i sin helhet. Som säljer Gap Försäkring
?

GAP försäkring är vanligtvis köps vid tidpunkten för försäljningen , som en add-on, som säljs av bilhandlare. Vissa auto försäkringsbolag säljer även GAP försäkring.
Fun Fact

Vissa stater, såsom Louisiana, anser GAP försäkring så viktiga att de kräver återförsäljarna att erbjuda den till konsumenter . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94533.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.