Hur man hittar VIN-nummer

Hitta VIN-nummer på en bil med hjälp av denna steg för steg guide. VIN-nummer är det identifikationsnummer för en bil. Vanligtvis består av både numeriska och alfabetiska tecken, är varje VIN-nummer unik. Använd denna guide för att upptäcka olika sätt att hitta bilens VIN-nummer. Vare sig du letar efter delar till din bil eller planerar att beställa en rapport fordon historia, komma igång genom att hitta VIN-nummer! Instruktioner
1

Hitta VIN numret på intyget om avdelning.

VIN-nummer är vanligen placerad i det övre vänstra hörnet av Certificate of Titel och är märkt som fordonet identifikationsnummer.
2

Kontrollera bilens registreringsbevis.

Din registreringsbevis, vilket krävs för att vara i bilen, innehåller VIN-nummer på olika platser beroende på tillstånd. Addera 3

använder ditt kort Försäkring Identification.

Din försäkringsbevis, också måste vara i bilen, innehåller VIN-nummer också.

4

Slutligen, om du vill få VIN-nummer ur fordonet direkt, titta på insidan vänstra hörnet av instrumentpanelen, under främre vindrutan.

VIN-nummer kommer vanligtvis vara inskrivna på en bit rektangulär metall som är fäst på insidan, vänster hörn av instrumentbrädan. Det enklaste sättet att läsa av numret är genom att stå utanför bilen och tittar ner, genom vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94458.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.