Hur du jämför Vehicle Lån

Om du samtycker till att en hög ränta , kan du betala tusentals mer för din bil i det långa loppet . Använd en miniräknare billån till fullo bedöma skillnaden i betalningar och total avkastning belopp innan beslut fattas . Priser

biltillverkare erbjuder mycket låga priser , såsom noll procent , vilket inte kan slå med vanliga banker . Traditionella finansiella institutioner , till exempel en lokal bank eller kredit unionen , annonsera brukar priserna för nya eller begagnade bilar . Kontrollera bolagets hemsida . Subprime finansiering , även för nya eller begagnade bilar , erbjuda lån till riskabla låntagare . Vissa stater cap räntan så hög som 29 procent för ett billån .
Överväganden

Kontrollera med en bank för att ta reda på hur mycket du kan låna till en bil . Du kan vara föremål för lånet restriktioner beroende på fordonet du vill köpa och din kreditvärdighet . Känd som ett lån till värdet förhållande , banker bestämmer bilens värde och hur mycket värde de kommer att låna ut . För dålig kredit låntagare , kan detta förhållande sjunka så lågt som 60 procent , medan utmärkta kredit kunder kan låna upp till 120 procent av ett fordons bank - bestämt värde .
Varningar

Bankerna skiljer sig i riktlinjerna , så gäller din nuvarande bank eller återförsäljare för att ta reda på om du är berättigad till de bästa flighterna . Om så är fallet , kan du handla låga priser därefter. Om ditt lån är godkänd men med en hög hastighet , måste du handla genom att fortsätta att gälla . Inte alla låntagare är kvalificerade för de bästa priserna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94585.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.