Bilfinansiering Förklaring

Bil finansiering kan nya-och begagnade-bilköpare att finansiera en mängd av sina inköp. Detta gör det möjligt för köparen att köpa en bil som är dyrare än han annars skulle ha råd. Även bilfinansiering kan hjälpa till att bygga kredit, är det viktigt att undvika att ta på en finansiell förpliktelse som är för stor. Grunderna

En auto lån är en typ av avbetalning kredit. En regelbunden månatlig betalning sker till dess att slutbetalningen betalas i sin helhet. Addera prime lån

Prime bil finansiering är det som erbjuds till kunder med de bästa kredit poäng och kredithistorik. Prime shoppare kommer att kvalificera sig för låg-eller nej-ränta lån från tillverkarna, och även kvalificera sig för billigt från banker och kreditinstitut.
Nära-prime lån
< p> Near-prime låntagare normalt berättiga till särskilda priser som erbjuds av tillverkarna, men sådana godkännanden är situationsanpassat. Dessa utsikter få bra priser, men någon dokumentation som bevis på inkomst kan krävas för att slutföra lånet.
Subprimelån

Subprime bil finansiering erbjuds till låntagare som har lite eller dålig kredit historia. Räntorna kan vara så hög som 25%, beroende på kredit historia. En stor handpenning kan krävas för att kompensera för den extra risk som generalagenten.
Enkel process

bil finansiering är en enkel process. I de flesta fall kan ett återförsäljaravtal har finansieringen ordnad och allt pappersarbete klar på mindre än en timme. Att ta ett billån kan bidra till att förbättra din kredit och visa att du kan hantera stora skulder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94515.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.