Hur lång är den genomsnittliga billån?

Bil lån är en stor kostnad för många amerikaner. Med en så starkt befäst konsument kultur, är amerikaner uppmuntras att köpa nya bilar med några år. Med ökad forskning och utveckling inom bilindustrin, nya bilar fortsätter att öka i jämn takt. Förstå dina alternativ när finansiera en ny eller begagnad bil är avgörande för din ekonomiska hälsa. Genomsnittlig billån

Enligt Bankrate, var den genomsnittliga längden på en amerikansk bil lån, som i juni 2007, ungefär 70 månader. Detta är en ökning med åtta månader från endast ett år före. Även om detta är verkligen inte standard, dyra bilar lån är ofta sträcks så långt ut som möjligt för att hålla betalningarna något rimligt. Finns
Andra billån

Bil lån bestämmas av låntagaren och långivaren vid tidpunkten för köpet. Vanligtvis alternativen för bil-lånevillkor är följande: 12-månaders, 24-månaders, 36-månaders, 48-månaders, 60-månaders och 72-månaders. Ersättningen beräknas på de villkor beroende på priset på bilen, en låntagarens inkomst, hans eller hennes kreditvärdighet och eventuella specialerbjudanden finansiering.
Undvika långa Lånevillkor

Smarta låntagare kommer att säkra ett lån ränta innan du besöker ett återförsäljaravtal. För att göra detta, kontakta en lokal bank eller finansbolag och har lån officer arbeta upp en bil-lån förslag. Med en sådan affär i hand, kommer du att kunna förhandla med en Bilförsäljare mer framgångsrikt. Dessutom kommer förstå dina egna finansiella begränsningar hjälpa dig att undvika fallgropar och frestelser när på bilen mycket.
Fördelar

Fördelen undvika långsiktiga billån är intresset sparande. Genom att välja en 60 - eller 72-månaders lån, kommer du att betala mycket mer intresse på en snabbt för avskrivningar. Många låntagare lockas av lägre utbetalningar, men kunniga låntagare inser den långsiktiga nyttan av en kort bil lån.
Varning

Vissa långivare kommer att försöka tvinga låntagare till ogynnsamma villkor. Återigen, är det bäst att säkra en finansiering erbjudande innan du väljer ett fordon. Om du känner dig pressad att göra en affär med en säljare, är det bäst att backa undan och söka andra alternativ. Summan av kardemumman är att du har kontroll över din ekonomi, och du bör skydda dina pengar på bästa möjliga sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94468.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.