Hur man beräknar hur mycket du är skyldig på din bil

Du kan räkna ut hur mycket pengar du är skyldig på din bil vid någon tidpunkt , om du känner till rätt formel . Du måste ta hänsyn till räntan och principen balans enastående . Om du väljer att betala din bil av fullt ut , är det alltid en bra idé att ringa den finansiella institutionen du är skyldig att få det exakta skuldbeloppet . Saker du behöver
Princip balansen skulden
Ränta
Visa fler instruktioner
1

Ring finansiellt institut som håller ditt lån för att bestämma den huvudsakliga balansen skulden och räntan på ditt lån .
2

Ta den årliga räntan och dividera det med 365 för att beräkna den dagliga räntan . Multiplicera resultatet med principen balansen skulden för att beräkna dagliga räntor . Addera 3

Bestäm antalet dagar sedan senaste meddelandet som avslutades . Om datumet för sista utbetalningen var 16 juli och du posta din payoff betalning 18 juli och räknar med den betalning som tas emot av den 23 juli då du skulle använda fem dagar i ekvationen för att beräkna räntor .
4

Multiplicera antalet dagar som bestäms i steg 3 av den dagliga ränta bestäms i steg 4 . Lägg detta belopp till den princip skyldig balansen . Detta kommer att resultera i din totala payoff belopp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94455.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.