Hur får man ut ur en bil låneavtal

Avbryta ett kontrakt billån kan sänka din kreditvärdighet och göra det svårt för dig att kvalificera sig för ett framtida lån. Däremot uppstår oväntade situationer, där du kanske inte kan ge din bil betalning. Hellre än att sluta göra betalningar och har finansbolaget återta bil, överväga olika sätt att komma ut ur en bil låneavtal och eventuellt spara din kreditvärdighet. Saker du behöver
Auto kontrakt
Up-front kontanter
Visa fler instruktioner
1

Läs ditt kontrakt auto lån. Vissa auto låneavtal innehåller en klausul som gör att nya köpare att returnera ett fordon inom tre dagar efter ett köp. Om du ångrar dig och vill returnera bilen, noga läsa din låneavtalet och se om du kan häva avtalet.
2

tillbaka bilen och betala ränta. Om finansbolaget och återförsäljare överens om att ta tillbaka bilen, lämna tillbaka bilen till generalagenten omedelbart. Eftersom intresset börjar löpa när du registrerar auto lån, kommer återförsäljaravtalet begära en räntebetalning innan tillbaka bilen.
3

Sälja bilen. Om det inte går att återlämna fordonet, kontakta finansbolag och be om din payoff balans. Placera annonser i tidningen eller positionen en "till salu" skylt i bilens fönster. Sälja bilen, och använda intäkterna för att betala av billån.
4

refinansiera fordon lån. Om du inte gillar villkoren i ditt befintliga billån, hitta en ny långivare och refinansiera lånet. En refinansiera kan sänka din ränta och månatlig betalning, eller förlänga ditt lån sikt.
5

Betrakta en frivillig återbördande. Som en sista utväg, överväga en frivillig återtagande och lämna tillbaka bilen till generalagenten. Återförsäljaravtalet kommer att auktionera ut bilen för att betala av lånet balans. Om bilen säljer för mindre än skulden balans, är du ansvarig för återstoden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94449.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.