Underwater refinansiera alternativ

Många banker är villiga att arbeta med kunder som är under vattnet på en bil lån genom att erbjuda en refinansiering. Den typ av lån som ska användas för en refinansiering beror på låntagarens önskemål och bankens vilja att godkänna begäran. När refinansieras lånet betalas i sin helhet, kommer låntagaren då fri att handla bilen till en nyare modell, utan att behöva oroa sig för något negativt eget kapital. Tilläggssäkerhet
Sätt upp några ytterligare säkerheter att refinansiera ditt lån.

Vissa banker är ovilliga att refinansiera en bil lån som är under vattnet. Genom att sätta upp ytterligare säkerheter, kan du uppmuntra banken att vara mer villiga att ge din refinansiera begäran. Till exempel, om du har en annan bil som är betald, kan du lova att som extra säkerhet. Kontakta ditt lån officer för att ta reda på vad andra tillgångar banken är villig att acceptera som säkerhet för ett lån. Skicka in en ny låneansökan och diskutera refinansiera termer med lån officer. Om du vill sänka din månatliga lån betalning, ta reda på om tillsättning av extra säkerheter kommer att göra detta möjligt. Du kan alltid betala mer på lånet när du kan, vilket kommer att minska de totala finansiella avgifter du betalar.
Home Equity Loan
Använd ett hem kapital lån för att sänka din bil betalningar. p Om din bil lån betalning är ohanterligt på grund av en förändring av sysselsättningen eller en ökning av kostnaderna, kan ett hem kapital lån är en livskraftig refinansiera alternativ. Genom att använda ett hem kapital lån, kan du sänka ofta den ränta som du för närvarande betalar för din bil. Du kan också förlänga på ett hem kapital lån för att sänka din bil betalning. Fråga din banks lån officer vad räntan är på ett hem kapital lån, sedan jämför det med den kurs du har på din bil lån. Kom ihåg att också be lån officer vad avgifterna är att behandla lånet. Om du väljer att gå vidare med ett hem kapital lån, kom ihåg att göra din månatliga bil betalningar tills du stänger av det nya lånet.
Principal Reduction
Minska balansen till refinansiera en bil lån.

Det främsta skälet att överväga en huvudman minskning alternativet är om den nuvarande ränta du kan få från en bank är lägre än din befintliga låneräntan. Till exempel kan om ditt lån bär en hastighet av 10 procent, och din bank är villig att finansiera sig på 7 procent, ett av villkoren vara att du tar lånet till värdet tillbaka i rad genom att göra en huvudman minskning. Om du tänker behålla bilen för längden av lånet, anser den huvudsakliga minskningen som en tidig handpenning på din nästa bil, eftersom du kommer att ha mer kapital i bilen när lånet betalas av.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94572.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.