Hur att finansiera ett fordon med Bad Credit

Att räkna ut hur svårt finansiering en bil med dåliga krediter kommer att vara, måste du ta reda på precis hur illa din kredit är. Ibland en köpare tror att eftersom han var sen på en betalning för ett par år tillbaka, är hans kredit dåligt. Enligt Scot Hensel, Special Finance Director på Anthony Auto Group i Gurnee, en av de största GM och Buick återförsäljare i Illinois, är det första du behöver veta innan du sätter foten i ett återförsäljaravtal är det realistiskt tillståndet av din kredit. Instruktioner
1 Kolla med en lokal utlånare innan du går in i en bilfirma.

Kontrollera med en lokal utlånare på egen hand innan du besöker en bilfirma. Om du kan säkra ett lån erbjudande, kommer du gå in i återförsäljaravtalet att veta vad du kan spendera. Om långivaren ger dig ett godkännande, kommer hon ställa sannolikt parametrar på vilken kvot av eget kapital hon kommer att finansiera för dig. Om det är 80 procent, vilket innebär att banken kommer att finansiera $ 8.000 på en bil som har ett lån på $ 10.000.
2 Handpenning är avgörande för att få en bil finansieras med dåliga krediter.

Ha en betydande handpenning klar. Om din kredit är dåligt, kommer varken banken eller en återförsäljare ordnad långivare lån du det fulla värdet av en bil. Ju sämre din kredit är, desto större handpenningen du behöver.
3

Leta efter en stor, etablerad återförsäljare med ett brett utbud av begagnade bilar, om du inte kan säkra finansiering självständigt. Stora återförsäljare har särskilda finansiella samordnare som fungerar som mäklare med en mängd sekundära långivare som är specialiserade på att lån till kunder med marginella kredit poäng. Sådana samordnare kommer att kräva dokumentation, inklusive räkningar, referenser och bevis på inkomst.
4

Sänk dina förväntningar. Om din kredit problem är allvarlig nog, kan återförsälningskontorets särskild finansiering samordnare ger dig en lista över bilar på hans lott att han kan säkerställa finansiering som också passar din budget och tillgängliga handpenning. Ju sämre din kredit, desto mindre den listan kommer att bli. Det enda sättet att utöka ditt val är att öka storleken på din handpenning.
5

Undvik att arbeta med mer än två eller tre återförsäljarna på en enda gång. Mest etablerade återförsäljare kan arbeta med flera långivare samtidigt bara drar din kredit gång. Varje kommersiell utredning din kredit sänker din poäng aning. Om du arbetar med alltför många återförsäljare på en gång, kan det vända en marginell situation i en omöjlig.
6 Tålamod och forskning kommer att hjälpa dig att övervinna dåliga krediter för att få en bil finansieras.

överväga att söka ett samarbete signerat. Om din kredit är marginell, kan ett starkt samarbete signerat förbättra dina chanser att säkra ett lån och kan även förbättra din kurs. Men co-signer bör vara en nära släkting. När man överväger värdet av ett samarbete signerat, långivare anser sannolikheten att samarbete signerat faktiskt skulle betala lånet om du drabbas av en allvarlig ekonomisk bakslag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94592.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.