Hur du sänka din månatliga bil betalningar

Med dagens ekonomi fler och fler människor har svårt att göra sin bil betalningar. Du tror på dig själv "om bara mina betalningar var lägre, skulle jag hålla bilen". Det är möjligt att sänka din bil betalningar. Instruktioner
1

Ring långivaren som håller ditt lån. Förklara din situation för dem, förlorade jobb, högar av andra skulder oavsett anledning ditt lån har blivit för dyr. Be dem att utvidga villkoren för ditt lån. Detta kommer att innebära att skriva om ditt lån och oftast kommer med en straffavgift. Din 48 månaders lån kan bli en 60 eller 72 månaders lån. Det kommer att sänka månadskostnaden, men i det långa loppet kommer du att betala mer eftersom ränta debiteras för en längre period.
2

ta ett personligt lån från en Credit Union för att betala av bilen . Credit Unions har oftast lägre räntor än bankerna. Denna metod kommer också att spara pengar på försäkringspremier eftersom nu att du äger bilen snarare än en auto långivare du kan höja dina självrisker. När du har ett billån långivaren dikterar mängden av dina självrisker.
3 p Det finns företag som strikt refinansiera bil lån. Gör en Google-sökning på auto refinansiering. Auto refinansiering sträcker sig även längden på ditt lån, vilket minskar den månatliga belopp. De flesta refinansiering företag kommer endast refinansiera lån på mer än $ 7500.
4

Handel bilen för en billigare, bra kvalitet begagnad bil. Om du inte har råd med den bil du har här är ett bättre alternativ än återtagande. Du kommer att förlora pengar på handel, men du kommer att få rimliga betalningar och behålla din kreditvärdighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94445.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.