Hur refinansiera en bil lån efter att ha köpt en bil

Om du har köpt en bil nyligen och du tycker räntan är för hög eller räntorna har sjunkit sedan du skapade din bil lån, har du alltid möjlighet att refinansiering din bil lån när du köper den. Lär dig hur man hittar en ny bil lån och hur man kan jämföra lån och räntor för att hitta den bästa nya bil lån för dig. Instruktioner
Samla priser och villkor från olika långivare
1

Först måste du samla in information från lokala banker och kreditinstitut som erbjuder auto lån. När samla denna information, vara säker på att få räntan, den lånets löptid och eventuella kostnader i samband med refinansiering av lån. Du vill få priser och term från minst tre långivare så att du kan jämföra och hitta det bästa lånet för dig.
2

Välj bil lån som har de bästa villkoren och ränta för dig. När du samlar auto refinansiera lån uppgifter, vara noga med att jämföra varje sida vid sida och rad för rad för att avgöra vilka lån passar dina behov bäst. Ett lån kan ha en låg ränta men om lånetiden är kort (mindre än fem år) den månatliga utbetalningen kan fortfarande vara för hög för dig att betala den. Så det är viktigt att man tittar på och jämföra mer än bara räntan.
3

Skicka in din ansökan. När du väljer det lån du är intresserad, skicka in en bil refinansiera ansökan till bank eller kredit unionen. Du kan bli skyldig att lämna annan dokumentation tillsammans med ansökan som bevis på inkomst (lön Män eller skattedeklarationer). När du har godkänts för det nya lånet, måste du signera några lån pappersarbete, kommer din gamla lånet betalas ut genom det nya lånet och du börja göra dina nya lån betalningar till din nya långivare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94462.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.