Vad är skillnaden mellan Finansiering en ny bil Vs. en begagnad bil?

När en långivare tittar på den totala risken för en bil lån, är han sysslar med värde och ålder på bilen. Om bilen används, tenderar han att begränsa uttrycket (eller längden) av lånet för att säkerställa att låntagaren inte betalar på bilen längre än fordonets livslängd. Betydelse

I de flesta fall är räntan på en ny bil lån lägre än räntan på en begagnad bil lån. Detta är på grund av det faktum att de flesta låntagare kommer att hålla den nya bilen längre än en begagnad.
Funktion

Både nya och begagnade bil lån kan en låntagare att köpa en bil värd mer än sin kassa, trots begagnad bil lån tenderar att vara lägre i värde än nya billån.
Typer

Mest bil lån med fast ränta avbetalning lån med fastställd löptid och betalning. Sällan är billån justerbar ränta eller amorteringsfria lån.
Överväganden

Medan en begagnad bil kan vara billigare pris-wise, är en ny bil ofta en bättre alternativet om låntagaren har att använda ett lån för att finansiera köpet, på grund av skillnaden i ränta.


Missuppfattningar Medan en lägre månadsbetalning kan verka lockande i början, är en kortare sikt billån faktiskt bättre för låntagaren i det långa loppet. Ju tidigare bilen betalas ut, desto mindre ränta betalas, och det mindre sannolikt att låntagaren fortfarande skyldig på bilen när han handlar det om ett annat fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94531.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.