Hur att få finansiering för en bil med No Credit & låginkomstländer

Det är svårt att leva utan bil. Om du har dåliga krediter och låg inkomst, kanske du undrar om du skulle kunna få ett billån. Den goda nyheten är att även om du inte kan få den bästa räntan tillgängliga, kommer du fortfarande att kunna få finansiering för den bil du behöver. Instruktioner
1

förbättra din kredit. Fokusera på att öka din inkomst, spara pengar varje dag och använda medlen för att betala dina räkningar i tid och minska befintliga skulder. Om du inte har ett konto kreditkort för dig själv eller ditt företag, öppnar man för att bidra till att skapa en bättre kredit historia. Ladda bara upp till 50% av din tillgängliga kreditgräns och betala av balansen snabbt. Enligt hemsidan genxfinance.com (se Resurser) bör du också undvika samlare, vara noga med att inte studsa kontroller, och söka efter lägre kort ränta eller en säker kreditkort med en låg ränta.
2 < p> Har en vän eller familjemedlem co-underteckna billån med dig. Om de har bra kredit, kommer det bättre är dina chanser att få ett lån med bra villkor.
3

Gör din forskning. Spendera lite tid att forska bilar, långivare bil och deras priser. Fråga din långivare vilken typ av lån skulle vara det mest gynnsamma för dig. Att jämföra priser för billån, kolla bankrate.com (se Resurser).
4

Kontrollera specialiserade långivare. Det finns specialiserade bil långivare på nätet som annonserar sina "No co-signer billån." Designad för personer med mindre än stellar kredit, kan dessa företag ge lån utan att det behövs ett samarbete signerat. Kolla in några av dessa företag, såsom carmoneyfast.com eller carloans-forall.com. Även om de inte kan förse dig med de bästa räntorna, är de fortfarande ett bra alternativ om du har problem med att få ett lån.
5

Ansök online och stäng lånet. Efter beslutar på vilken långivare att gå med och vilken typ av lån som bäst passar dina behov, fylla i din ansökan på nätet. Du kommer att vilja agera snabbt så att du kan dra nytta av den ränta som du har erbjudits. Om du väntar för länge, kan räntan bli högre Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94481.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.