Hur refinansiera en GMAC billån

Refinansiering bil lån kan hjälpa lägre månatliga betalningar och frigöra medel för andra delar av din budget. Refinansiering är processen för en långivare köper din skuld från en annan långivare, i det här fallet din bil lån. Om du köpt en bil med en hög ränta antingen på grund av fluktuerande marknaden eller finansiering av återförsäljare, kanske du kan spara en avsevärd summa pengar genom finansiering genom en annan långivare med en lägre skattesats. Refinansiering en GMAC lån med en annan långivare är en okomplicerad process. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1 GMAC

Ring och be om payoff beloppet på din auto lån. Också fråga om några avgifter som förknippas med en payoff. Ditt lån kan vara avgiftsbelagda för utdelningen görs inom ett år från bilens köpet.
2

Lokalisera 17-siffriga Vehicle Identification Number (VIN) från bilens instrumentbräda (förarsidan) eller från motorblocket . VIN är också tillgänglig på ditt registreringskort.
3

Logga in på Bankrate.com (nedan i Resources) att checka ut långivare. Ge ditt VIN, namn och personnummer till långivare du skulle överväga att arbeta med. Detta ger dem möjlighet att kontrollera din kredit historia och mäta bilens värde.
4

Välj en ny långivare baserat på deras rykte och betalningsvillkor. Du vill ha en långivare som är villiga att antingen absorbera avslutande kostnader i lånet eller som erbjuder låga till inga avslutande kostnader för refinansiering. Du bör också leta efter låga månatliga betalningar med en rimlig payoff schema, säger två till tre år, för att spara på räntekostnader.
5

Vid stängning din nya lånet kommer långivaren hantera resten av processen . De kommer att kontakta GMAC och arbeta genom titeln överföring (det finns ibland state-specifika krav) och kommer att skicka en check till GMAC för lånet payoff belopp. Ditt jobb är gjort när du har gett GMAC: s kontakt-och adressuppgifter till din nya långivare. Även om varje situation varierar, bör du räkna med att stänga på ditt nya lån inom sju till tio dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94459.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.