Hur får man den lägsta räntan på en Ford Truck

Auto finansiering, om de hanteras felaktigt, kan vara en överväldigande kostnad. Men med noggrann forskning och planering kan du säkra den lägsta räntan billån på marknaden. Ford Motor Company Kredit, utlåning arm Ford, erbjuder specialpriser och rabatter regelbundet. Det bästa sättet att säkra en låg ränta på en Ford lastbil är att forskning grundligt, förbättra din kredit och slå när järnet är varmt. Saker du behöver
aktuell kopia av kreditupplysning
Visa fler instruktioner
1

Få en aktuell kopia av din kredit rapport. Se Resurser för en gratis kopia. Du måste se till att du kommer att kvalificera sig för särskilda incitament priser och rabatter när de kommer tillsammans. Fundera på att köpa din FICO poäng, för (en FICO är ett tresiffrigt tal mellan 300 och 850 som representerar din totala kreditvärdighet). En utmärkt poäng är över 720. Du behöver en bra poäng för att kvalificera sig för de mest konkurrenskraftiga priser.
2

Fixa din kredit om du inte har en bra FICO poäng. Börjar inte forska auto priserna tills din kredit är i toppform. Rensa allt brottsligt skuld, föra räkenskaper ström, betala av någon samling eller domar, och se till att du inte har en alltför stor del av rullande skuld utestående.
3

inte förlita sig på Ford Motor Company Credit. Detta är Fords interna finansieringen enhet. Även om det kommer att regelbundet ha bra erbjudanden på sina fordon, måste du utöka din sökning till lokala långivare och finansbolag. Dessa institutioner har inte egenintresse i lönsamhet Ford företaget och därmed kan erbjuda mer konkurrenskraftiga program.
4

Forskning aktuella priser och program rabatt på Ford Motor Company Credit webbplats (se Resurser). Dessa program kommer att ändras från månad till månad, så ta inte den första affär som verkar tilltalande. Forskning priserna på din lokala bank och kredit unionen. Så länge du har bra kredit, bör dessa priser vara i samma storleksordning.
5

Håll ett vakande öga på marknaden. I tider av ekonomisk osäkerhet - t.ex. perioden efter 2008 kreditkrisen - räntor tenderar att sjunka i ett försök att uppmuntra nyupplåning. I tider av ekonomisk styrka, räntorna förblir ofta hög.
6

Ansök på två eller tre långivare när du tror priserna är som lägst. Se till att jämföra alla erbjudanden - de från FMCC, banker och kreditinstitut - side-by-side innan du gör ett beslut. Med denna strategi kommer du att säkra lägsta möjliga pris för ditt Ford lastbil vid just denna tidpunkt i tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94520.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.