Hur får 0 procent finansiering på en ny bil

Många biltillverkare stödja sina återförsäljare ansträngningar att gå nya bil inventering av marknadsföring 0 procent finansiering på nya bilar. Långivare erbjuda de bästa kreditvillkor och räntor till låntagare med högsta kreditvärdighet - vanligen någonstans i intervallet 680 och 720. Instruktioner
Förbättra din behörighet genom att stärka din kreditvärdighet
1

Fråga rakt på sak, om nödvändigt, för att ta reda på den punkt där en lägre kreditvärdighet kommer att diktera att du får mindre förmånliga lånevillkor och räntor.
2

Maximera dina chanser att kvalificera sig för en bilfirma bästa finansiering affär genom att erhålla en kopia av din kredit rapport i förväg och se till att din kredit värdering är minst i 680-720 intervall. Addera 3

Förbättra din kredit värdering genom att städa upp alla misstag och felsöker problem på din kredit rapport.
4

överväga återvänder till en tillverkare, specifik återförsäljare eller långivare som du har köpt och finansierat tidigare bilar, eftersom denna historia kan lägga till punkter till beräkningen av din kredit värdering.
Få 0 procent finansiering om den är den bästa affären

5

Gör matten själv jämföra de besparingar som finns när en återförsäljare erbjuder dig ett val mellan en kontant rabatt och en nej-intresse eller understiger marknadsräntan lån. Genom att tillämpa hela klump rabatten summa pengar till din handpenning, kan du spara mer än du skulle med ingen ränta finansiering.
6

Kontrollera att 0 procent finansiering affär som du förhandla om ett nytt bil täcker hela lånets löptid, inte bara det första året.
7

få det skriftligt. Du kan förhandla om grunderna för din auto lån med en säljare, men affären är inte satt i sten tills du har en slutlig finansiering kontrakt från återförsäljarens finansiera kontor. Många bilköpare finna det fördelaktigt att tala till återförsäljaren finanspolicy personen i början och inte slutet av processen.
8

Läs och följ det finstilta på någon bil finansiering affär. Vara medveten om "fångster" t.ex. möjligheten att en enda försenad betalning kan utlösa en högre, straffande ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94429.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.