Fördelar och nackdelar med Auto Refinansiering

Den ränta du betalat när du köpt din bil kan ha varit bra på den tiden, men det kan vara en medioker hastighet nu. Räntorna på auto lån varierar lika mycket som börsen, vilket vissa konsumenter förvirrade om att hålla fast vid sin nuvarande lån eller undersöka en refinansiering alternativ. Pengar Besparingar

Refinansiering ett billån kan spara pengar. En ränta minskning med bara en procent skulle motsvara en besparing på ca $ 500 i total ränta (beroende på din huvudsakliga balans). Om räntan kan sänkas med minst så här mycket, är det oftast en bra idé att undersöka refinansiering alternativ

Totalt betald ränta är det bästa guide till att avgöra om att refinansiera,. Kan dock andra situationer uppstår. Om din månatliga budget är ett vrak och du måste sänka dina betalningar, kan refinansiering vara ett alternativ. Förlängning din tid kommer att kosta dig i slutändan, men detta refinansiering alternativ kan sänka din månatliga betalningar och göra plats för andra utgifter.
Cash Out
p Om du är har likviditetsproblem, kan en utbetalning på din auto lån är ett sätt att få din ekonomi på rätt spår igen. En cash-out kräver kapital i bilen (det är värt mer än vad du är skyldig). Långivaren du refinansiera med kommer lån du mängden av fordonets bokfört värde (NADA är vanligast med långivare), och betala av någon annan balans som du kan ha på lånet, tillbaka skillnaden till dig.


Starting Over

I de flesta fall, refinansiering ett billån kräver börja om. Mest intresse är frontmatade, vilket innebär att första åren av ett billån du främst betala räntekostnader. Långivare beräkna ränta på auto lån på detta sätt eftersom konsumenter tenderar att handla ut av sina fordon ofta, kostar långivaren tusentals dollar i finansiella kostnader under loppet av lånet.
P Om du har haft din auto lån för mindre än ett par år, är chansen att du har betalat mycket lite mot huvudman. Refinansiering skulle kräva att du startar om, ibland bara som du slår ut det mesta av intresse.
Negativt eget kapital

Refinansiering kommer att öka chanserna att få negativt eget kapital. Negativt eget kapital (ofta kallas att vara upp och ned) händer eftersom fordon tenderar att depreciera snabbare än vi kan få dem betalade för. Såvida du refinansiering under en kortare tid, är chansen troligt att du kommer att ha negativt eget kapital på din auto lån.
Vem kan refinansiera?

Refinansiering är inte för alla. Krediten kriteriet är oftast tuffare för refinansiering än för inköp. Refinansiering är också svårt om du inte har eget kapital i ditt fordon. En färsk studie från Benchmark Consulting fann att mer än 25 procent av billån i USA har negativt eget kapital, i genomsnitt $ 4250 värde av det. Om du inte sätter en stor handpenning på ditt fordon eller handlas på en betald för bil, kan det vara svårt att refinansiera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94457.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.