Car Finance med dålig kredit historia

Begreppet "dåliga krediter" kan betyda många olika saker. Bankerna har möjlighet att titta på din kredit och bestämma om att godkänna ett lån. Bankerna anser kredit historia och värdering samt övergripande skuld-till-tal. Till exempel kommer någon som gör $ 100.000 per år med en omfattande kreditbeloppet ut också betraktas som "dåliga krediter", eller en utlåning risk. Det finns dock, kredit-tjänster som tjänar de med dålig kreditvärdighet. Återförsäljare Köp
p Om du går till en stor återförsäljare för att få finansiering, kan du få det bättre än någon som försöker att hitta finansiering på hans eller hennes egen. Återförsäljare vill sälja bilar, och större återförsäljare använder olika banker. Återförsäljare upprätthålla positiva relationer med banker och kanske kan kalla in en tjänst eller struktur finansiering för din räkning även om du inte har fått godkänt på annat håll. Kontakta en återförsäljare för att låta någon veta om din kredit situation, och återförsäljaravtalet kommer att låta dig veta om det kan få dig godkänt eller inte. Addera Köp-Här Pay-Här Lots

För dem som inte kan hitta godkännande även en traditionell utlåning, en "buy-här, betala-här" mycket är en bra satsning. Verksamheten i sig ger denna typ av finansiering och innebär inte några traditionella godkännande metoder. Du kommer dock att behöva ge en stor handpenning, och du kommer att ha en hög ränta eller måste betala mer för en bil än du normalt skulle via en återförsäljare.
Priser och Förhandla

Var du får godkännande, kommer du troligen betala en hög ränta. Priser kan gå in i den höga 20 procent serien, som kommer att kosta en hel del under tiden. Titta under "resurser" på denna sida för att få tillgång till en finansiering kalkylator för att avgöra skillnaden betalas över tiden baserat på priser. För dem som inte kan få ett godkännande genom traditionella metoder för återförsäljare eller lokala bankfinansiering, förlorar du vanligtvis din makt att förhandla. Addera Cosigners

ett samarbete signerat med en stark kredit historia, kan hög kredit värdering och låg skuldsättning-till-tal kunna hjälpa till att lösa dina problem. Bankerna kommer att godkänna dig på din co-signerat godkänd kurs även om du är på lånet. Bortom en rättvis skattesats, har du också en lägre månadsbetalning och kanske inte behöva ge några pengar till en handpenning.
Money Down

När man försöker få finansiering med dålig kredit, räkna med att bli ombedd att lägga en massa pengar i för att få ett godkännande. Detta är på grund av lån till värde (LTV) nyckeltal. Om du kan hitta ett godkännande med din kreditvärdighet, kommer banken att kräva rättvisa i bilen vid den tidpunkt då lånet förlängs till dig i händelse av underlåtenhet att betala. Du kan godkännas med en belåningsgrad så lite som 60 procent, vilket innebär att du kommer att behöva lägga ner alla skatter och avgifter förutom kontanter mot bilen. Räkna med detta belopp för att vara tusentals dollar.
Internetalternativ
p Det finns nationella banker som lånar ut till människor som har dålig kredit. Du kan göra en sökning på "dåliga lån kredit auto" på nätet, men fortsätt med försiktighet. Höga priser och lång sikt kan lämna dig oförmögen att komma ur bilen innan lånet betalas av. Till exempel, om du betalar $ 500 per månad (vilket är extremt hög) på grund av en hög ränta och inte köpa din bil på anständigt rabatterat pris, kommer du inte att kunna handla ur det på grund av räntan läggs dagligen, eller per diem. Du kommer alltid skyldig mer pengar än vad bilen är värd om du inte har möjlighet att betala på kapitalbeloppet förutom en hög månatlig betalning.
Refinansiering


Om du har möjlighet att säkra ett lån för din bil men missnöjd med betalning eller ränta, kan du refinansiera din bil vid en senare tidpunkt. Du kan förbättra din kredit genom att göra utbetalningar i tid och ta hand om problem på din kredit rapport, om möjligt. När din kredit förbättras, kan du refinansiera din bil till en lägre ränta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94551.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.