Automobile finansieringsalternativ

Det finns flera finansieringsalternativ tillgängliga för någon som vill finansiera en bil. Att hjälpa till att besluta om det bästa och vet vad som finns tillgängligt för dig, ska du veta din kredit historia. Någon med dålig kredit kan inte erhålla godkännande så länge som en vanlig femårsperiod, medan någon med utmärkta kredit kan finansiera så länge som 84 månader. Term

Du kan låna ett lån för en löptid av ett till sju år. Ofta ser du återförsäljarna annonserar så låga som noll procent, men betalningarna för denna term är oftast inte inom budgeten för de flesta människor. Priser förbli densamma upp till 60 månader för finansiering. En 72 månaders låneräntan är högre än 60 månaders sikt, och en 84 månaders lån motiverar en högre hastighet igen. Vissa banker erbjuder udda termer, till exempel en 66 månaders sikt. Priser varierar från finansinstitut och kredit historia. Ofta kommer finansiera en nyare bil motivera en lägre takt än en äldre modell. De flesta långivare marknadsföra sina låga priser på nätet, som gör en fordonstillverkare. Priser, enligt lag, är täckta med 25 till 29 procent i de flesta stater. Ju lägre din kreditvärdighet är, desto högre ränta. Vissa människor tycker att även de kan få ett godkännande, de är godkända med bestämmelse, såsom oförmåga att gå över en 60 månaders sikt.
Priser
p Det finns tre olika långivare du kan välja mellan, tillverkare, traditionell bank eller en subprime långivare. Du kan finansiera genom tillverkaren på ett återförsäljaravtal --- alla fordons namn märken ge sin egen bank. Priser på dessa banker är ofta ganska konkurrenskraftiga --- You'Ll se priser liknar noll, 1,9, 2,9 eller till och med en 4,9 procent ränta för en 72 månaders sikt, vilket är omöjligt att hitta på en traditionell utlåningsverksamhet. Tillverkare incitament är också lättare att få godkänt för --- du antingen är godkända, eller är du inte. Traditionella banker ökar hastigheten i enlighet med din kredit. Traditionella banker, såsom de i din stad, är normalt där de flesta människor håller ett checkkonto. Kreditkassor är mycket konkurrenskraftiga i jämförelse med ett nationellt baserad långivare, som Bank of America i Wachovia, som innehar en lokal närvaro, liksom. Det finns Credit Unions i de flesta ställen, men är stationerade bara inne i ett län eller stad. För det tredje, subprime banker är ett alternativ för människor med dålig kredit. Subprime långivare förlänga lån till personer med en hög ränta, ofta i höga 20 procent sortiment.
Money Down

Någon är gratis att lägga pengar mot ett fordon för att minska mängden av lånet. Personer med rättvist att dålig kredit kan krävas för att lägga pengar ner för lån godkännande --- av en anledning kallas ett lån till värdet förhållande. En bank kommer att låna ut pengar om det finns någon rättvisa i fordonet köps för att skydda institutioner risken för utebliven betalning. De med en utmärkt kreditvärdighet kan se ett lån till värdet förhållande av 120 procent eller högre. Men bankerna använder sina egna utvecklingssamtal källor för att fastställa ett fordon värda och kommer inte att låna ut för en orimlig summa förbi bilens värde. En 120 procent lån till värdet förhållande gör en bra kredit kund för att finansiera eventuella avgifter och tillägg med lätthet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94556.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.