Hur man tar bort ett namn från en bil titel på en Finansierat gemensam bil

Ägaren av en bil och lien-hållaren (den person som har ett lån på bilen) är en och samma. Så, medan du och din make kan tekniskt ha besittning av en bil, om bilen finansieras, är din långivare ägare och titleholder. Därför, i syfte att ta bort ett namn från bilen titel, måste du betala av lånet i sin helhet. Saker du behöver
Billån uttalande
Utbetalning Certificate uttalande
avdelning
Visa fler instruktioner
1

Begär en payoff från din nuvarande långivare. Detta uttalande kommer att återspegla ett totalt belopp att betala ett lån av i sin helhet genom ett visst datum. Det bör också finnas ett dagtraktamente på uttalandet (en daglig dollar belopp att betala för varje dag efter utgångsdatum).
2

Samla erforderliga medel att betala hela lånet. Om en person kommer att bli ensam ägare till bilen, följer det troligt att denna person sannolikt kommer att betala lånet av på egen hand. Se till att medlen för payoff möta eller överträffa det totala beloppet på payoff uttalande. Maila en bekräftad check eller koppla pengarna till din långivare. Bekräfta lånet betalas i sin helhet och be om en inbetalda-full brev från din långivare. Addera 3

Skaffa en tom kopia av en Certificate of Title (se Resurser). Du måste fylla i detta formulär för att få äganderätt över fordonet. Den tidigare ägaren (din långivare) måste lämna över äganderätt (det är därför du måste få ett inbetalda-full brev).
4

Ta det ifyllda intyget för avdelning till kansliet för motorfordon . Skicka formuläret, den inbetalda-full brev och din kopia av registreringen. Se till att nya ägarskapet endast speglar en ägarens namn, inte de gemensamma låntagare från gamla auto lån.
5

Skaffa den nya titeln från kansliet för motorfordon. Bekräfta att detta dokument endast speglar namnet på en person som är ägare av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94530.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.