Kan jag få ett billån?

Bil lån är en stor kostnad i många amerikaners liv. Vissa kunder leva med en bil betalning konsekvent. Förutom betalningar billån, andra auto kostnader, som försäkringar, vägtullar, bensin och underhåll kan strypa en konsumentens förmåga att spara pengar varje månad. Det finns ett antal sätt att dra av delar av din bil lån, och få tillbaka lite pengar från din skatt. Personliga Bilar Till Salu p Om du är anställd av ett företag och du använder din bil för pendling och personliga aktiviteter, är du berättigad att hävda din bil eller eventuella kostnader auto på din skatt. IRS förklarar tydligt att en bil används endast för sådana ändamål är ansvarig för den skattskyldige.
Business Använd

IRS tillåter vissa skattskyldiga att dra av en del av sin bil kostnader. Dessa konsumenter använder sin bil som en del av ett hem affärer. För att räkna bekostnad, bilägare måste hålla koll på sin körsträcka varje år. Konsumenterna måste tydligt skilja mellan personliga miles och miles affärer. Till exempel, en säljare på ett säljsamtal kan dra av miles reste till och från ett samtal, men inte till och från mataffären.
Hur Arkiv

Konsumenterna måste använda IRS standard körsträcka takt att räkna sina avdrag auto bekostnad. Först, räkna den totala körsträckan rest över året. Därefter beräknas procentandelarna för privat och professionell användning. Använda IRS körsträcka takt, beräkna din avdraget. Den 2008 miltal kurs är 58,8 cent per mil. Till exempel, om du reste 10.000 miles, och 75 procent av din körsträcka var i affärssyfte, kan du dra av $ 4410. Addera AmerikanReinvestmenten and Recovery Act

2009 stimulanspaket, undertecknades i lag av president Obama i 2009, gör vissa konsumenter att dra av ränta och avgifter från billån. Enskilda låntagare som gör mindre än $ 125.000 och familjer som tjänar mindre än $ 250.000 är berättigade till detta program. Det här programmet tillåter kvalificerade konsumenter att dra av räntekostnaderna för ett år samt någon omsättningsskatt vid ett fordon. Addera Cash for Clunkers

Likaså den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act från 2009 medger en skattelättnad för vissa fordonsägare. Detta program, dubbade Cash for Clunkers, är utformad för att hjälpa konsumenterna att köpa nya, mer bränsleeffektiva bilar genom att utbyta sina bränsleslukande bilar för en skattelättnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94475.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.