Kring 0 procent bilfinansiering

Fordon inköp kräver förhandling, forskning och engagemang för att göra månatliga betalningar. Du kommer förmodligen att använda den här bilen nästan varje dag att gå till jobbet eller springa ärenden. Du behöver en bil, och auto återförsäljare vet detta. Annonser för 0 procent finansiering från auto återförsäljare lever på dem som behöver bilar och letar efter en "deal". Var försiktig. Detta skulle kunna vara en del, men du måste titta på den totala kostnaden för vad du kommer att betala för din bil. Fakta

Vad är 0 procent finansiering? En persons kredit historia, regeringens nuvarande räntorna finansiering, marknadsförhållanden och specialerbjudanden genom återförsäljaravtalet sammanställs för att beräkna en årlig procentsats (APR). Ju bättre kredit, desto lägre den effektiva räntan. Noll procent finansiering, eller 0 april, innebär att ingen ränta behöver betalas ovanpå din huvudsakliga betalning varje månad på din bil lån på grund av den låga risken för ditt lån försumliga. Den 0 procent finansiering kan kombineras med ett noll handpenning, noll utbetalningar för X antal månader eller en rabatt erbjudande. Efter auto återförsäljare har
dolda kostnader

komma tillbaka till förhandlingsbordet från hans "Låt mig fråga min handledare vilken typ av affär jag kan ge dig" linje, kommer han sannolikt erbjuder valet av en rabatt eller 0 procent finansiering. Ta en stund att göra matten här. Ofta tillverkarens föreslagna priset (MSRP) blåses upp med ett par tusen dollar för att ge auto rummet återförsäljare förhandling för antingen val, och rabatten kommer att vara en bättre affär eftersom det ger dig ett par tusen dollar för att gälla för din handpenning, lämnar dig mindre troligt att du måste finansiera. Villkoren i en 0 procent finansiering erbjudande kan också kräva en större handpenning, och glöm inte om skatt, märka och licensavgifter, som vanligtvis över $ 1000.
Tidsplan

Din bil betalningar kommer att vara varje månad, och du kommer ofta att få valet av termen längder --- vanligen 3, 4 eller 5 år. A 0 procent finansieringsavtal är vanligtvis begränsad till 3 år (36 månader) alternativet. Att behöva betala en högre månatlig betalning av payoff för huvudmannen i en kortare tid jämfört med en 4 - eller 5-årsperiod kan avskräcka köpare från att ta 0 procent alternativet. Den 0 procent affären är främst bara en taktik för att ta dig in i återförsäljaravtalet, eftersom endast en andel av potentiella köpare kvalificera sig. Den kortare lån tid får även pengar i händerna på återförsäljaravtalet snabbare.
Credit Scores

Även om du kan se en 0 deal procent finansiering annonseras av en auto återförsäljare , kanske du inte kunna dra nytta av det. Typiskt är den minsta kredit värdering av auto återförsäljare kommer att acceptera för 0 procent finansiering en 700 poäng. Men i svåra marknadsförhållanden, kan återförsäljarna koppla denna standard för så lite som 620. Återförsäljarna kommer att tilldela stegvis högre räntor för köpare med mindre-än-prime kredit poäng. Kontrollera din kredit poäng med Experian, Equifax och TransUnion innan du anger generalagenten.
Varning

Innan du går in i återförsäljaravtalet, se till att du vet vad du har råd . Det är lätt att bli uppvaktad av den nya bilen lukten, hypnotiserad av banden av en lömsk bilförsäljare kostym och glömsk när det blir dags att utvärdera 0 procent finansiering jämfört med andra alternativ. Är dealern massera antalet totala kostnaden för bilen att fungera med din 0 procent finansiering? Om du är oerfaren med dessa typer av transaktioner, ta en vän med dig för att göra känsla av affären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94440.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.