Hur refinansiera en bil betalning

Refinansiering en bil betalning beror på tre viktiga faktorer: din kreditvärdighet, status på din nuvarande lån och om du söker en lägre skattesats eller bara minska utbetalningarna enligt en längre avbetalningsplan. Refinansiering kan vara svårt med bara säkerheten i bilen, utan det är bäst att utforska personliga finansieringsmöjligheter som ett banklån eller ett personligt lån. Instruktioner
1

Få allt du behöver för. Få det ursprungliga inköpspriset dokument, VIN-nummer på fordonet och payoff beloppet från din långivare. Om du kommer att betala ut lånet, vet hur mycket du vill låna. Ta reda på om det finns några avslutande kostnader. Få en lista på långivare inklusive kreditkortsföretag, banker, din befintliga långivare och din kredit union om du är medlem.
2

Använd en aktuell uppskattning av värdet på bilen. Granska din kreditvärdighet och se till att den är korrekt med några misstag. Ansök om ett personligt lån på en bank med bilen som säkerhet. Du kan inte få en lägre ränta, men du bör kunna få ett personligt lån, vilket kommer att förlänga betalningstiden.
3

Ansök online för olika institutioner. Inom några timmar kommer du att se flera förslag. Om de inte är att passa dig, ringa och ta reda på vad du saknar i din ansökan. Troligtvis kommer din kredit värdering eller ålder på bilen vara problemet. Ta reda på om det finns alternativ finansiering som kan ordnas genom att utlova ytterligare säkerhet utöver din bil.
4

Välj en långivare. Se till att uppdatera all information om din bil inklusive din försäkring, den nya lien och information om långivaren. Förstå när man väljer en långivare som du kanske vill betala en högre ränta om du gör betalningar för en längre tid. Om du är refinansiering bara att sänka hastigheten, sedan helt enkelt välja den lägsta möjliga.
5

Se alltid till den gamla lien betalas ut när refinansiering. Annars, har långivaren lämnat dig i fara för den gamla lien och nya lien. Kontrollera din lien genom att kontakta den ursprungliga långivaren strax efter refinansieringen är färdig eller genom att ringa den ursprungliga lien innehavaren och be om ett fast payoff belopp för dagen för refinansieringen. Ännu bättre, ta bekräftad check från nya lien innehavaren och släcka det gamla lånet själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94473.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.