Hur refinansiera en hög körsträcka bil

Refinansiering bil lån kan drastiskt minska din månatliga utgifter. Bil lån är stora kostnader som på relativt kort löptid (mellan 12 och 72 månader). Att minska räntan på ett lån kommer att släppa din ränta avsevärt. Men om du har hög körsträcka på din bil, måste du göra lite mer grävande. Saker du behöver
befintliga bil lån pappersarbete
Billån värdegrund
bil
körsträcka på bilen
Kreditupplysning
Visa fler instruktioner
1

Dra en kopia av din kredit rapport. Du kommer drastiskt förbättra dina chanser att få en bra auto refinansiera om du har bra kredit. Se Resurser för en gratis kopia av din kredit rapport. Du bör också betala för din FICO poäng - ett tresiffrigt tal mellan 300 och 850 som representerar din kreditvärdighet. Utmärkta poäng är över 720.
2

reda det ungefärliga värdet på din bil. Se Resurser för en länk till Kelley Blue Book, den huvudsakliga verktyg som används av långivare och återförsäljare att exakt värde bilar. Jämför värdet på din bil till den aktuella lånet enastående. Om du är "under vatten", eller är skyldig mer än bilen är värd, kommer du att möta fler utmaningar.
3

inte tillämpas på banker och kreditinstitut. Dessa företag finansierar endast solida kreditrisker - en hög körsträcka bil är en dålig risk. Istället anser finansbolag, såsom CitiFinancial och Capital One Auto. Ansök på dessa företag och ge ditt lån officer med alla dokument i "Du behöver" avsnittet. Detta kommer att påskynda förhandsgodkännande process.
4

Tänk refinansiering din bil till ett bostadslån om du inte är kvalificerad för någon auto refinansiera. Självklart kan du bara dra nytta av detta om du äger fastigheter. Experter på Bankrate.com rekommenderar inte omslag din bil till ett bostadslån, men om du är desperat för att spara pengar på din auto lån, kan detta vara ditt enda alternativ.
5

överväga refinansiering med ett lån utan säkerhet, inte en automatisk refinansiera. Om du inte kan få egenfinansiering och du har bra kredit, kan du kanske få en låg ränta personligt lån för att betala av billån. Den tillhörande fördelen här är att du kommer att få titeln på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94512.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.