Hur att dekorera ett gammalt badrum

Sprucing upp din hemmiljö kan du ta kontroll över utseendet och känslan i varje rum i ditt hus. Dekorera ett gammalt badrum i ditt hem kan du mixa och matcha olika färger, mönster och texturer för att göra det gamla badrummet ser nya igen. Från shabby chic till modernt och konservativa, är inredningen system du väljer helt upp till dig. Saker du behöver
Badrum Essentials (handdukar, duschdraperi, etc.) katalog kasta matta
Blandade dekor accenter (vägg konst, kuriosa, mm)
Visa fler instruktioner

1 En uppsjö av färger gör att dekorera ett gammalt badrum kul.

Välj ett färgschema som du vill infoga i det gamla badrummet. Detta gör att välja dekorativa accenter en lättare uppgift, eftersom du samordna med de färger du har valt. Du kan antingen matcha det gamla badrummet till resten av ditt hem inredning, eller få fet och kreativ med ljusa och livfulla färger.
2

Välj badrum väsentligheter såsom handdukar, tvättlappar, täcker toalett och dusch gardin. Gör det väsentliga stämmer med din valda färgschemat.
3

hänga handdukar och tvättlappar nära duschen eller badkaret i det gamla badrummet för att tjäna som funktionell inredning.
4

Välj en liten kasta matta som ska placeras bredvid badkaret eller duschen av gamla badrummet. Inte bara mattan fungera som ett sätt att torka fötterna efter en dusch, lägger det en dekorativ touch till miljön.
5

Välj någon form av vägg konst till accent färgschema för din gamla badrum. Badrum konst kan vara nästan vad du väljer, såsom stranden scener, blom målningar, eller inspirerande plack.
6

Ordna diverse krimskrams runt badrummet för att uppmärksamma de dekorativa accenter. Ljus, små statyer och krukväxter sätta attraktiva egenskaper till en grå, gamla badrum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94301.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.