Stötfångare mot stötfångare Bilförsäkring

stötfångare mot stötfångare bilförsäkring ger fullständig täckning för allt din bil behöver för att fungera säkert. Områden som omfattas av stötfångare mot stötfångare försäkringen omfattar motor, drivlina, transmission, avgassystem, bromsar och elektriska delar. De enda sakerna som inte omfattas av stötfångare mot stötfångare försäkring kommer att särskilt anges i avtalet. Värt Mer som bilen blir äldre


Medan de flesta bilar kommer med en treårig stötfångare mot stötfångare garanti, kommer många bilhandlare försöka sälja köparen en utökad stötfångare mot stötfångare garanti som kommer att fortsätta att täcka bilen efter att tiden är slut. Många konsumenter köper inte stötfångare mot stötfångare försäkring, eftersom det verkar vara för mycket att betala efter att köpa en ny bil. Dock måste förarna anser att försäkringen blir mer värdefulla som bilen blir äldre och behöver mer omfattande reparationer.
Hålla bilen Längre

Förutom att skydda dig från dyra reparationer, stötfångare mot stötfångare försäkring kommer även att låta dig att hålla bilen du köper för en längre tid. Var noga med att tänka på detta innan du slår ner en stötfångare mot stötfångare politiken. Medan försäkringsersättningar kan vara högre än vad du hade hoppats, dessa betalningar kommer sannolikt att ge dig flera år av användning av din bil.
Köper helst
< p> Många bilhandlare innebär att stötfångare mot stötfångare försäkring är endast tillgänglig vid köptillfället. Detta är falskt. Stötfångare mot stötfångare försäkring är tillgänglig för dig nästan varje gång under livet av din bil. Men som livförsäkring, de bästa priserna och de flesta fördelar är tillgängliga om du köper en policy när bilen är ny.
Flera källor

stötfångare mot stötfångare försäkring kan komma från något företag, men det kommer sannolikt att erbjudas till dig av återförsäljaravtalet som du köper din bil. Det är lämpligt för dig att forska i kostnaden för denna försäkring från en rad olika företag för att säkerställa att du får bästa möjliga planen.
Vissa begränsningar

sista sak att tänka på innan du köper stötfångare mot stötfångare försäkring är en lista över objekt som inte omfattas av försäkringen. Generellt omfattar dessa riktlinjer inte regelbundet underhåll, t.ex. oljebyte, nya batterier, vindrutetorkare, motor tune-ups, bromsklossar, slangar, remmar, tändstift och däck. De omfattar inte kroppen skada eller objekt installeras efter köpet av bilen. Alla andra undantag kommer att vara specifika för er politik. Men, om du upptäcker att det finns en lång lista med andra uteslutna reparationer, är det troligt att du kommer att kunna hitta ett bättre stötfångare mot stötfångare politik på andra håll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94298.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.