Vad är Full täckning Bilförsäkringar i Georgien?

De flesta stater har obligatoriska krav minsta täckning för Bilförsäkringar. Georgia är en av dem. Till skillnad från termen fulla antyder, hänvisar faktiskt till det minsta ansvar täckning du behöver ha på din bil om du bor i Georgien. För de flesta förare, särskilt de med nyare fordon, full täckning kanske inte tillräckligt. Du kommer förmodligen vill ha mer skydd än vad full täckning erbjuder. Georgia Limited Liability Krav

Full täckning i Georgien kräver fordonets ägare att köpa begränsad ansvarsförsäkring. Det är en grundläggande försäkring. Det skyddar dig i händelse av att du är i en olycka som orsakar skador på annan persons egendom eller resulterar i personskada eller dödsfall till en annan person (er). Av denna anledning är det ibland kallas kroppsskada ansvar. De täckning gränser är följande: $ 25,000 för skada på egendom per olycka, $ 25,000 för kroppsskada per person, och $ 50.000 per olycka för personskador av mer än två personer. Begränsat ansvarsförsäkring med dessa täckning gränser är ett minimum täckning du måste ha för din auto försäkring enligt Georgia statlig lagstiftning, från och med 2010.
Kollision täckning

Dessa är frivilliga, kompletterande försäkringar som ger lagt fysiska skador skydd. Kollision täckning skyddar bilen från skador till följd av en olycka med en annan bil eller föremål. Beroende på villkoren för täckning du väljer, täcker det i allmänhet reparation och utbyte av din bil för sin egentligt värde. Om du inte helt äger bilen, kan din långivare kräver att du få kollision täckning. Även när du äger bilen och det är nytt, kanske du vill köpa kollision täckning för att ge dig lagt skada skydd.
Omfattande täckning

Omfattande täckning är annan politik finns det även skyddar bilen från skador. Till skillnad kollision täckning, skyddar stora täckning ditt fordon från skador orsakade av en översvämning, brand eller stöld. Även stora täckning inte krävs av Georgia lag, om du har finansierat din bil, du kan krävas av din långivare att få denna täckning
PIP Försäkring
PIP, eller personskada skydd, är en försäkring utformad för att ge dig extra skydd om du skulle bli skadad i en olycka och kräva läkarvård. PIP omfattar vanligtvis 80 procent av din medicinska och rehabilitering kostnader, begravningskostnader och förlust av lön. Det är frivilligt i Georgien, även om ett antal stater mandat invånarna köper den.
Oförsäkrade bilist täckning

oförsäkrade bilist täckning skyddar dig från att betala för skador som orsakas av en annan förare med bara grundläggande täckning eller ingen täckning, vilket gör henne oförmögen att fullt ut täcka dina kostnader. Politik inkluderar kostnader för medicinska räkningar, förlorade löner och, i vissa fall, hyrbil ersättning och egendomsskador. Eftersom full täckning i Georgien endast betalar upp till $ 25.000 per person för skador, skulle oförsäkrade bilist täckning betalar eventuella kvarvarande sjukvårdskostnader. Till exempel, om ditt sjukhus bill var $ 30.000, skulle oförsäkrade bilist täckning betala extra $ 5000, så att du inte behöver betala ur fickan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94291.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.