Lägga till en annan person på din bilförsäkring

Om du vill lägga till en annan individ till din bil försäkring finns specifika åtgärder du behöver ta. Olika länder har olika krav. Varje försäkringsbolag har inte samma riktlinjer och rutiner på plats. När en ny person läggs till, kommer din bil försäkringspremier ökar, och du kommer att få ett meddelande med posten. Du kommer att behöva lämna försäkringsbolaget med specifik information för någon som du vill lägga till i din politik. Instruktioner
1

Ring ditt försäkringsbolag och låt dem veta att du vill lägga till en annan person för att din försäkring. Du kommer att behöva ge företaget den personens namn, födelsedatum, personnummer och olycka historia. Vissa stater kräver olycka historia som går tillbaka tre år och en del kommer att behöva denna formation i fem år. Försäkringsbolaget kommer att förse dig med alla detaljer och krav som är nödvändiga när du lägger en annan person för att din försäkring. Vissa försäkringsbolag kommer att kräva att vissa personer läggas till er politik som en utesluten förare om de bor i ditt hem. En uteslutna förare är en person som inte omfattas av auto försäkring. Om de har en olycka skadorna och uppkomna skador inte kommer att omfattas. Den personliga information för en undantagen drivrutin används inte för att beräkna försäkringspremier och kostnader. En person som är en nominell förare kommer att täckas av försäkringen och deras information används för att beräkna dina försäkringspremier.
2

Vänta företrädaren att beräkna din nya premie. När du har lämnat all information, kommer en företrädare citera dig en premie baserad på den information som du har lämnat. Företrädaren måste verifiera personens drivande historia med Institutionen för motorfordon. De högre priser du citerades kunde ändra om de uppgifter du lämnat skiljer sig från information som avslöjats av försäkringsbolaget. Du har också möjlighet att göra några ändringar i din försäkring, såsom avdragsgilla. En högre självrisk kommer att sänka dina försäkringspremier.
3

Vänta mottagande av dina politiska förändringar. Försäkringsbolaget kommer att förse dig med alla uppdateringar och ändringar i din försäkring. Läs igenom alla villkoren och se hur de tillämpas på den person som just lades. Om det inte finns något språk som du inte förstår, kontakta ditt försäkringsbolag för ytterligare förtydligande. Om du ser några avvikelser i informationen, kontakta ditt försäkringsbolag och har de nödvändiga förändringarna. När felaktig information redovisas, kan det påverka din betalning avseende en fordran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/comprehensive-insurance/94276.html

Previous:
Next:

ALLRISKFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.